|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 41 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
# 42 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
גם לדעתי הם לא הספיקו לייצר פצצות אטום, זה תהליך שלוקח יחסית הרבה זמן והם לא עובדים עליו זמן רב מאוד. |
|
![]() |
![]() |
# 43 |
Fatal Error
|
לא עברתי על האשכול ומקווה שלא רשמו את זה לפני:
זה נשמע לי כמו אוי אוי אוי איראן תפציץ אותנו באטום (שאין לה) אוי אוי אוי
# 44 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני דווקא חושב שזה דיי נכון, רשום בקבלה שחיפה ותל אביב יושמדו מפצצת אטום.
![]() ![]() אני בדילמה אם לשמוח או לבכות.. ----------------------------------------------- תתקפו אותי כמה שבא לכם על זה שאני לא רוצה שיהיו שמאלנים.. כי בדוגרי במדינות אחרות אם היה דבר כזה נגד ישר היו הורגים אותם.. אני לא יודע אם תבינו, אבל גדר הגבול זה דבר חשוב לא? אז למה השמלאנים מנסים להרוס אותו תמיד? אבא שלי עבד שם בערך שבוע (החברה שהוא עובד בא זכתה במכרז) וכל פעם היו באים השמאלנים עם מצלמות.. ורבים עם חיילים מצלמים אותם ואז הולכים למשטרה ובוכים שהם קיבלו מכות.. Last edited by Pro-HostCoil; 18-08-06 at 11:09.. |
![]() |
![]() |
# 45 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני לא רוצה שאף אחד מעם ישראל לא ימות ולא משנה כמה הדעות שלו שונות וכמה הוא רשע.
![]() |
# 46 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
רק במדינה שלנו יש נגד! במדינות אחרות מזמן היו משמידים את השמאלנים.. שנסראללה הרג את הערבים בנצרת.. את מי האשימו? את ישראל.! למה? כי הם חושבים כמו נסראללה אין להם דבר כזה נגד.. כולם הולכים בדעה אחת.. את זה אתם לא מבינים! עברתי בנצרת (נסעתי לנצרת עילית) בתקופה של המלחמה.. כל נצרת היו שלטים של נסראללה.. מוזר לא? הוא הרג ילדים ערביים לא? Last edited by Pro-HostCoil; 18-08-06 at 11:13.. |
|
![]() |
![]() |
# 47 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
שורה ראשונה "משמידים את השמאלנים" (עזוב שזו הסטה לרצח ואתה יכול לעמוד על זה לדין) ואח"כ אתה מדבר על ערבי ישראל.. מה הקשר בין שניהם? אתה יודע את מי צריך להשמיד? את כל הימניים הקיצוניים (ע"ע ברוך מרזל, ע"ע יגאל עמיר)
![]() |
# 48 | ||||
Rar.co.il
|
ציטוט:
ציטוט:
*אם היינו מקשיבים לכל מה שה"מקובלים" אומרים כבר מזמן היינו צריכים להעלם מפה. תראה לי איפה בקבלה זה "כתוב"? הקבלה זה לא ספר זה תחום בדת. אם להתייחס ברצינות למשהו שקשור לקבלה אז רק לספר הזוהר. ציטוט:
ציטוט:
Last edited by BHXHUI; 18-08-06 at 11:24.. |
||||
![]() |
![]() |
# 49 |
משתמש - היכל התהילה
|
עד שאני לא רואה את כל יהודי העולם מתרכזים בישראל, את כולם חוזרים בתשובה וכו', אני לא מאמין.
![]() אתם יודעים מה? גם אם זה נכון, במקס' נחזור עם המשיח. ![]() |
![]() |
![]() |
# 50 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
אבל מי שמאמין בקיומו של עולם אחרי המוות לא צריך לדאוג בכלל (אני אישית לא מאמין). |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|