|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 41 | |
חבר בקהילה
|
בואו נסכם את זה ככה-ישראל חזקה..אבל לא הכי חזקה ובטח שלא תיהיה הכי חזקה.
וכמו שמשוגע כתב-אין לה הרבה סיכויים לנצח באיזה מלחמה מסויימת נגד משהו חזק אחר.
![]() |
# 42 |
חבר בקהילה
|
קראתי הכל...
ויש לי להגיד שני דברים דבר אחד יש לנו נשק חזק מאוד שקוראים לו צו 8 שזה אומר בזמן מלחמה הצבא מתוגבר בצורה מטורפת והשני זה שאולי הצבא שלנו לא הכי חזק בעולם אבל בטוח שהוא הטוב בעולם |
![]() |
# 43 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 44 |
אחראי פורום
|
טוב, אין לי כוח לקרוא הכל אבל, ראיתי בתגובה הראשונה -
ישראל VS שוויץ... חחח אתם ריאלים? במצב כזה במידה והסכסוך אמיתי ועל עניין של חיים או מוות - שוויץ מנצחת!. המשך יום נעים.
חבר בקהילה
|
ציטוט:
צבא ארצות הברית לדוגמא הוא גדול יותר מכל אוכלוסית ישראל. ציטוט:
------------- ולכן ולנטין לא כזה טיפש. חחח סתם..
![]() |
# 46 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
# 47 | ||
Permanently Banned
|
ציטוט:
למה אתם מתנהגים כמו טיפשים ?! אני שווצרי, בצעתי שירות בצבא שם, זה 3 חודשים שירות, אין כלום, יש לצבא סה"כ כ15 טנקים ו10 מטוסים. אין טיסים מאומנים, האימון על כלי הטיס (שהם הF14) אורך כחודש וחצי ואין אימון אמיתי במטוס, רק בסימולטור. הצבא לא כולל מילואים וסה"כ בכל עת יש בערך 2000 חיילים, 80% מהם יושבים ורואים טלוויזיה ומעולם לא ירו בנשק. לא יריתי בשום נשק, אפילו לא פעם אחת. דיי לזיין את השכל בלי שאתם יודעים, כוס אמ אמוק, בסדר, רוצים לעשות רוח, רוצים לשחק אותה כאילו אתם יודעים משהו, דיי, אין לך מושג בשיט על הצבא של שוויץ ואתה ממציא דברים. דיי ! לבחור שאמר שאנחנו לא יכולים על סין, מה ? הצבא הסיני הוא לא צבא חובה והוא מונה מספר זעום הקטן מ100 אלף איש ולא כולל חייל אוויר כלל ! יפן ? ליפן אין צבא ואין אוייבים, אמרתי את זה 100 פעם פה. יפן היא מעצמה כלכלית, בגלל זה היא בG8. מדינות הG8 הם מעצמות כלכליות, לא מעצמות של פעם - מעצמות של עוצמה צבאית ואיום. קנדה שם, לקנדה אין צבא, היא מדינה נטרלית :\ איטליה גם כן, חסרת צי ימי וצי של מטוסים מעבר לשנות ה60. צרפת ? עשו לי טובה. גרמניה... זה לא גרמניה של WWII, גרמניה מעצמה כלכלית עצומה ובעלת השפעה (בעיקר בתחום התת ימי והמכוניות), אבל היא לא מעצמה צבאית מכיוון שאין לגרמניה אויבים והצבא לא מיומן. קחו את מינכן לדוגמא, הצבא לא הצליח להשתלט על פחות מ10 איש עם 2 מחסניות ורובה קלצ'ניקוב. לגרמניה אין צלפים, כלל, אין כלום. ישראל, עד כמה שזה עצוב יכולה לכבוש את אירופה ברמת התאוריה, אבל היא תובס כתוצאה מפריסת כוחות מוגזמת (אין סיכוי שהצבא שלנו יכול להחזיק שטח בגודל של אירופה... ציטוט:
|
||
![]() |
# 48 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 49 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
בנוגע למה שאמרת, מצטער אך לגבי הצבא שלהם אתה טועה, לשוויץ יש מלא כסף, יש שם בבנקים עוד את הכסף שגזלו, לקחו ושדדו הנאצים. כשלשוויץ יש בעיה הם לוקחים צבא שכור. תחשוב שניה, נגיד וזה עניין של חיים או מוות? הם ישלמו את כל מה שיש להם לצבא שכור, משמע צבא מאומן, בעל אמצעים וכישורים מתאימים. לאחר מכן נראה מה יקרה... הכי הרבה ישראל תנצח, במזל ועם הרבה מאוד מאוד נפגעים. לקטע - לפי מה שזכור לי מפעם...לפני כמה שנים (מעל ה7) על מנת לקבל בשוויץ אזרחות צריך לעמוד בכמה תנאים, בניהם - 3 מליון (נראה לי יורו או דולר) בבנק. משמע, כולם שם "טחונים"... המשך יום נעים.
# 50 |
חבר וותיק
|
לא קראתי שום תגובה חוץ מאלה של אלעד.
אבל לבחור שטעון שבצה"ל משרתים אנשים בעלי רצון עז להגן על המדינה שלהם -> איפה שמעת את זה? אומנם יש כאן כאלה אבל מעטים ואתה יודע מה הבעיה? כי בארץ אין עידוד פטריאוטיזם לעומת זאת בארצות הברית מתגייסים אנשים בעלי רצון עז להגן על המדינה שלהם. ולכן הצבא הטוב בעולם הוא של ארצות הברית כי אנשים היו יכולים ללכת במקום לצבא , ללמוד לסיים תואר להקים משפחה הכול טוב, ולעומת זאת הם הולכים לצבא. בארץ המצב שונה , היום שאולים אתה רוצה לשרת, למה שאני אגיד כן? , מדינה שפרצו לגבול , אחרי שעתים רק מתחילה להגיב, ממשלה שבראשה עומדים אנשים חסרי השכלה , חוטפים להם חיילים והם שואלים האם כדאי להשתמש בכוח או לא כדאי, מדינה שמנצלת את האזרח הקטן ומה ששולט במדינה לא אנשים אלא בירוקרטיה , אני לא רוצה להגן על מדינה הזו, ממשלה שמקימה צוות מיוחד שיתרץ את עצמו בפני העולם על זה שכל מה שהוא רוצה להגן על עצמו, ראו איזה אבסרוד פורצים לגבול של מדינה, חייל מודיע בקשר ואף אחד לא עושה כלום במשך שעתיים. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|