|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
הבחנה בין אותיות
טוב עשיתי טופס התחברות .. (ממסד נתנוים).
והשם משתמש במסד הוא . Amirs_5 עכשיו שאני בא להתחבר ככה : amirs_5 הוא לא נותן לי , חייב לרשום את האות הגדולה .. אממ .. אז איך אפשר לפתור את זה ?! |
![]() |
![]() |
# 2 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
strtolower בשביל לעשות את ההשוואה. |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
זה לא טוב זה הופך את זה לאותיות קטנות.
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
כלומר SELECT*FROM `asd` WHERE `name`='admir_5' ? או שאתה מוצא את זה מהמסד ואז משווה למשתנה? |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
לא אחי .. תראה ישלי תופס התחברות .
והוא לא נותן להתחבר רק אם מקישים את השם שמתמש מדוייק. אז אם תרשום AMIRוהשם משתמש הוא amir הוא לא יכניס אותך וזה גם ההפך : אם תרשום AMIR והשם משתמש amir ואני צריך לסדר את זה שיתן להכנס. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
הפונקציה הזאת תהפוך את האות הראשונה לאות גדולה! למשל, לפני hello אחרי Hello ומה שהוא הביא היה רק דוגמה! ככה שאם המשתמש הוא losnIr אז זה יהפוך ל LosnIr אז זה לא יעבוד... אין פונקציה כזאת, אבל אתה יכול לנסות בשאילתא שמחפשת את המשתמש להוסיף אליה LIKE = .. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
(יש לו עכשיו משתמש OHAD ועכשיו שהוא רושם ohad זה לא נותן לא, למשל שימו לב בפורום פה תתחבר עם איזה אותיות שבא לך כאילו OhAd למשל.. וכד) בקצרה המשתמש שהוא הגדיר זה OHAD למשל, הוא רוצה שבמידה והוא ירשום ohad באותיות קטנות זה יתחבר לו למשתמש OHAD באותיות הגדולות |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
Whatever
|
אתה יכול להציג פה את השאילתא שלך ?
# 10 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
השתמשתי בקוד הנ"ל : PHP קוד:
עכשיו אחרי זה יש טופס .. טוב אז פשוט אני מכניס את זה לקוקיז.. אבל אי אפשר להקיש תשם משתמש בכל אות שרוצים לטופס התחברות. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|