|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 41 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
דומיין יפה.
עיצוב נחמד מאוד. שהיה בהצלחה.
מתאורר / יצא בחוץ
|
טוב אז ככה,
סבבה העיצוב "נעתק" ממנו, עם הייתי קונה עיצוב מפריסטייל אז הייתם מגיבים ככה: "עזוב, אתה לא רציני עיצוב ב-15 שקל" עם אני מעצב עיצוב כמו בפריסטייל אז אתם כותבים מה שאתם כותבים עכשיו: "ימעתיקן", ואתם רק דואגים להשמיץ! אז ככה, אין לי בעיה לשלם 15 שקל על עיצוב מפריסטייל והעיצוב של המעצב ColorEye עיצוב באמת יפה ואני אהבתי אותו ואני באתי לקנות אותו מפריסטייל . ואז חשבתי לעצמי ואמרתי לעצמי רק רגע עם אני יקנה עיצוב מפריסטייל אז כולם יגידו: "עזוב, אתה לא רציני עיצוב ב-15 שקל". אז הבאתי מעצב שיעצב לי עיצוב דומה לעיצוב שיש בפריסטייל ! אני הגעתי למסקנה : מה שלא יהיה תמיד אבל תמיד יהיה לכם תגובות רעות, תמיד תדאגו להשמיץ, ואף פעם לא תוכלו לפרגן !! באמת תודה רבה לכם, אני מבקש מאחד המנהלים לנעול את הנושא. שיהיה לכם סוף שבוע נעים . |
![]() |
# 43 | |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
ציטוט:
שלח לי אותו דרך האתר - כמו שכתוב בתקנון.
# 44 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
האשכול ננעל לבקשת המפרסם.
|
|