|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
|
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
שלום.
אשמח אם תוכלו לשקול שנית את שיחרור המשתש שלי ממשתמש בעל גישות מוגבלות. לא עברתי על שום עברה או חוק כמעט חודשים ! בבקשה. |
![]() |
# 2 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
משתמשים באים לפורום כדי לבקש ביקורת על חברה/עסק מסוים, או לחפש עסק/חברה מסויימת, כי זה הרי נושא הפורום. אני למשל כאשר הגעתי בפעם הראשונה לפורום(בגרסה הישנה), הגעתי רק בגלל שחפשתי חברה לאחסן בה את האתר שלי. ככה שזה לא חכם להגביל את ההודעות בפורום ביקורת והמלצות ל 30 הודעות מנימום, כי זה יפגע בנושא הראשי של הפורום, ובפעילות שלו. זאת אומרת בשביל זה המשתמשים באים, ובנוסף יש את הפורומים האחרים.(בכל מיקרה שאני הגעתי לפני שנה ומשהו באתי בגלל זה.) |
|
![]() |
# 3 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
כי שניהם מוגבלים דרך הפאנל. פורום ביקורות והמלצות זה עניין קצת בעייתי כי משתמשים שרוצים ביקורת יצטרכו 30 הודעות מה שלא נכון לעשות... לכן זה נשאר כפי שזה נשאר. |
|
![]() |
# 4 |
מנהל ראשי בדימוס
|
ניקו תגובות לעניין...
ועמרי, שונה =) |
![]() |
# 6 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
בימים אלו אני עובד בחברת wisetp.co.il,
החברה רשומה אך אני איני יכול להציע מכיוון ואני לא רשום. בעתיד הקרוב אני עומד להרשם כעסק עמצאי ונפרד אשר אין לי כל קשר ל-wisetp.co.il, אחרי שאקבל את הדרגה "עסק רשום", אוכל להציע הצעות בשם wisetp? -- אנצל את ה"מעמד" לעוד שאלה: האם מותר לי כעסק בניית אתרים ומערכות sms, ולא כחברת אכסון, ל"הכריז" על שינויים ודברים שונים בפורום "חברות אכסון-הכרזה ותמיכה". אם לא, אשמח לדעת איפה כן מותר לי לעשות זאת. Last edited by taikaish; 01-07-06 at 06:50.. |
![]() |
# 8 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
אני חושב שענית לעצמך כבר: "חברות אכסון-הכרזה ותמיכה". אבל בכל מקרה,חכה לתגובה מאחד האדמינים. |
|
![]() |
# 9 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
הרי דיברנו על במה יותר גדולה לפיתוח ועיצוב אתרים לדעתי. |
|
![]() |
# 10 | |||
מנהל ראשי בדימוס
|