|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 32 |
חבר חדש
|
עולם אכזרי, מסכן הילד - אני מקווה שזיר"ה ירדו מהעניין הזה
|
![]() |
![]() |
# 33 |
מנהל ראשי
|
אני פשוט אעתיק לכאן תגובה שרשמתי באותו נושא בפורום אחר..:
אני לא מבין, אתם "מתלוננים" על כך שזיר"ה "נטפלו" לאותו נער או לפעילות הבלתי חוקית (כבכיכול) שהוא מבצע? חבל שאתם לא נטפלים לדבר הנכון. נכון, אולי זיר"ה לא צריכים לשבת על הראש של ילד בן 19 עם תביעה של 400 אלף שקל. אבל.. גם הילד הוא לא תמים גדול, והוא פתח את האתר והציע להורדה תכנים שהוא יודע שאינם חוקיים.. אז הוא צריך לקחת אחריות על מעשיו. להתחבא עכשיו מאחורי העובדה שהוא "ילד", או "חייל" או "רק בן 19" זה בכלל לא לגיטימי. זה לא שהוא פתח פיצוציה ויום אחד הוא "גילה" שיש משהו לא חוקי במה שהוא עושה.. הוא מראש פתח משהו שהוא ידע שהוא לא חוקי, הוא פשוט לא חשב שמישהו יעשה משהו בקשר לזה. הילד (ולאו דווקא נקודתית הוא, אל כל אלו שפותחים אתרים למטרה זו) לא עשה את זה כ"רובין הוד", זה לא שהוא רצה לקרב את ההמונים, חסרי הממון, המסכנים.. לאותם סרטים שידם אינה משגת.. הוא רצה לעשות כסף - וכולם יודעים את זה. אל תהפכו את בעלי האתרים האלו ל"רובין הוד" או מסכנים.. לא אכפת להם מכם, הם פשוט רוצים לעשות כסף. |
![]() |
![]() |
# 34 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
גם אל תשכחו כמה הארגונים של זירה הפסידו.... |
|
![]() |
![]() |
# 35 |
חבר מתקדם
|
ואו אני עכשיו קורא על זה ומתעדכן במה שקרה והפעולות של זיר"ה..
יצא לי לדבר איתו ואפילו לעשות איתו כמה שותפויות. הוא יצא בזול לעומתי. קיבלתי מהם תביעה של 400 אלף שקל ואני בן 17. למזלי, מכרתי את האתר הרבה לפני שהם באו אליי כשראיתי והבנתי שהעסק באמת לא חוקי. מקווה לטוב. |
![]() |
![]() |
# 36 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
לפי דעתי - הלא מקצועית אבל עדיין מהנסיון שלי.
גם אם הם קיבלו צו מבית משפט לבצע חיפוש בדירה ולקבל את המחשב , כל חומר שיתפס על המחשב לא יחשב כראייה ולדעתי החייל יכול לתבוע אותם על סכום גבוה בהרבה מהסכום שנתבקש. לפי החוק על מנת לבצע חיפוש בבית ללא צו דרושה הסכמה של מחזיק המקום או לחילופין חיפוש באמצעות צו של בית משפט כאשר יש סייגים. בעת ביצוע צו חיפוש חייב להמצא מחזיק המקום \ נשוא הצו במקום וחיפוש צריך להתבצע כאשר הוא עד לחיפוש. חיפוש בחדרו הפרטי של אדם למשל אדם בגיל 20 אשר גר עם אימו ויש לו חדר משלו , הסכמתה של האם לעריכת חיפוש בחדרו אינו מרשה לשוטר \ גוף המבצע לפגוע בפרטיותו של מחזיק המקום. לפי אותו משקל , אם נלקח מחשב מביתו של החשוד , הוא נלקח כראייה , כל הדלקה, בדיקה של המחשב מחוייבת נוכחות של החשוד מכיוון שיש שם פגיעה בפרטיותו של החשוד, ולכן כל מידע שימצא על המחשב איננו קביל החשוד יכול לתבוע תביעה נגדית על פגיעה בפרטיות אם למשל יש לו שם חומרים שהוא פיתח בעצמו אז גם ריגול ועוד ועוד , מעניין אם יש תקדים בנושא.
![]() |
# 37 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 38 | |
אושיית הוסטינג
|
ציטוט:
משנים סיסמאות לכל מה שהתחברת איי פעם דרך המחשב/פלאפון (בנוסף, חוסמים את הפלאפון לשיחות יוצאות (שלא ישתמשו במספר שלך בשביל להשיג נתונים). פייסבוק, מייל, SSH וכו', אני מאמין שמה שלא נכלל בצו, לא נחשב לשיבוש הליכי חקירה, מעבר לזה, זיר"ה זה אחת הקומבינות הכי גדולות שיש, אי אפשר להרוויח מלתבוע את הגוף הזה כי החברות מזרימות כסף רק לפעילות משפטית ולא לפיצויים, אני מאמין שהחשבון בנק של זיר"ה לא כ"כ רווי. מי שרוצה להקשות עליהם, מוזמן להשתמש בכרטיס RAID חיצוני/NAS ביתי, שיחפשו.
![]() |
# 39 |
עסק רשום [?]
|
אני לא מסכים איתך, בתור אחד שמבין קצת על מהלכי משטרה וחקירות וחיפושים .
ולא מהצד של המשטרה .. מותר להם לעשות הרבה מאוד . אם זה חיפוש אם זה להשתמש אפילו בטלפון שלך בלי אישור שלך ואם זה לישון לך במיטה אם צריך. כל מה שהם צריכים זה צו אחד קטן וזהו, העולם שלהם. זה כמובן אם אתה בבית, אם אתה ברחוב. מספיק שאתה חשוד או סתם בדיקה אקראית ואתה יכול להתגלגל הרבה הרבה יותר למטה מזה. אה חח ועוד משהו.. זה כמו שתגיד שלא יצלמו אנשים שחשודים בפשע בטלויזיה.. מצלמים אותם מראים אותם ואחר כך הם עוד יוצאים זכאים, הם רק היו חשודים ! מה זה אומר לגבי בם אדם שהודה / הורשע בעבירה?! Last edited by MasterNetwork; 08-03-12 at 23:45.. |
![]() |
![]() |
# 40 |
חבר בקהילה
|
וואו.. לא הגזימו עם סכום התביעה
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|