|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
צדק פואטי |
|
![]() |
# 2 | |
Guest / אורח
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
![]() יש מצב שגם עלייך עבדו ![]() |
|
![]() |
# 3 | |
חסום
|
ציטוט:
מכתב מעורך דין שעליו אני גם אברר (הגיע לפני מספר ימים בלבד) , אני לא חושב שמדובר במתיחה .. |
|
![]() |
# 4 | ||
חסום
|
ציטוט:
ממש צדיק אתה כל הכבוד לך, קח 30 יום אחורה תראה איך דיברת... וגם אתה לינוקס סרב עוד משהו ציטוט:
אז בו לא נגזים וניסחף שאתה בן החברות הגדולות אם כל הכבוד יש לך עוד הרבה לאכול טרד בשביל לגדול. |
||
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
א. אם אני לא טועה, לפי התקנון של סטים, אסורה מכירה של חשבונות סטים מחוץ לרשת הסטים עצמה. כלומר - כל מי שקונה חשבונות סטים מחוץ לרשת הסטים (או לקניה של המשחקים עצמם בחנות) קצת מהמר. ב. תחשוב איזה תמיכה הם צריכים לתת פה. ג. תחשוב על מקרים שבהם "הסטים לא עבד לי", "הקוד שהבאתם לי לא טוב" וכו' ד. הד ארצי חברה גדולה, אני לא חושב שיש להם זמן ו/או כח להתעסק בדברים כאלה. |
|
![]() |
# 7 | |
חסום
|
ציטוט:
אז הם סתם יצאו בהכרזות וסתם בילפו הבלפות ? זה מה שאתה אומר ? |
|
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אל תעשה את זה לאאאאאאאאאא ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|