|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 31 | |
מתאורר
|
ציטוט:
לא סובל אותם חרם מגיע למלשנים האלה... (אפילו יותר אבל אני לא יפרט כי אני לא רוצה באן) |
|
![]() |
# 32 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
אמרתי לכולם בכיתה מי שמלשין חוטף כאפה אבל עם זה הלשנה כבדה הוא חוטף 4 כפות לצחוק.. ככה אף אחד לא מלשין.. Last edited by MatanCohen1; 06-12-05 at 16:56.. |
|
![]() |
# 33 |
חבר מתקדם
|
"למינים ולמלשינים לא תהיה תקווה"
אם לא ציטטתי נכון, לא משנה, העיקר הכוונה. אחלה עיצוב, אהבתי. דניאל.
חבר וותיק
|
אני ממש לא יודע למה אני מסתכן בלקבל אזהרה אבל מישהו צריך להוציא את האשכול הזה על שביל הזהב
ציטוט:
אנשים כמוך צריך **** יותר גורע מ**** איך שאני שונא אנשים הדומים לך, אתם פשוט מעוררים רחמים , אתם פחדנים שלא יכולים לעמוד מאוחרי המילה שלכם, ולתת כאפות לילדים חלשים אתם גיבורים. לעשות איזה משהו שאסור אתם יכולים, אבל לבוא ולהגיד כן אני עשיתי אתם לא יכולים. איפה הגבורה שלכם עכשיו? אהה? בתחתונים, מסתבר שאתם לא כאלה גדולים. אני באופן אישי , לא אנוח ולא עד שכל אחד באשכול הזה יקבל אזהרה על הרעיונות שלו. ולכל הביטוים למינהם שהומצאו על ידי ערסים כמוכים, זה לכם אין תקווה, כי אתם פשוט פחדנים. אני מקווה שהצדק יצא לאור וכל אחד באשכול ישלם מחיר כפול על מה שאמר. אתם פשוט *** ****** ******* **** שאין לכם בושה ואלוהים. הלוואי ויתבעו אותך ויוציאו ממך הכול, וThe Shark אני באמת לא מבין מה אתה עושה פה? אנחנו אנשים הוגנים ושומרי חוק, פה לא תמצא גנבים , בעצם כאן יש אחד וכדי לא לסטות מנושא השיחה. אני לא הבנתי האם העיצוב בחינם או לא? תודה ושוב מצטער {מכוון לפותח האשכול ולא אליכם *******} Last edited by alex; 06-12-05 at 16:55.. |
|
![]() |
# 35 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
למה אמרתי שאני מרביץ לילדים נותן כאפות..
תאמין לי שאני לא מניאק.. אני רק אומר שלא צריך ככה להיות.. ותאמין לי עם היה אנשים שתמיד יעשו לך רע והכל תאמין לי שלא תשב בשקט וכל זה.. ואתה צודק שלא צריך בכלל להרביץ וכל זה אז אני מיצטער כי פשוט מעצבן אותי מה שקורה כאן.. ועם לא הבנתה נכון או משהו ועם עשיתי משהו לא נכון אני מיצטער Last edited by MatanCohen1; 06-12-05 at 16:58.. |
![]() |
# 36 | |
מתאורר
|
ציטוט:
צודק אלכס כמו שאמרתי אין כל קשר למלשנים פה. אבל באמת לא אהבתי מה שניר עשה בכלל לא אהבתי!! חוץ מזה לגבי המלשינים למה אתם לא לוקחים באמת אחריות על מעשיכם והולכים להודות ולצאת באמת גיבורים מאשר לדפוק בנאדם אחר ולהגיד שהוא מלשין! |
|
![]() |
# 38 | |
מתאורר
|
ציטוט:
חח גם אני הגון זה שיש לי אתר עם עיצובים חינמיים ואני מדגיש חינמיים לא אומר שאני לא שומר על החוק! אולי יש לי עיצובים של TM על המחשב אבל אני לא עושה בהם כל שימוש... |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|