|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 31 |
חבר על
|
|
![]() |
![]() |
# 32 | |
מ.תיכנות
|
ציטוט:
אתה יודע מה באמת מרגיז? אחי הקטן היה בחוץ כשהייתה האזעקה, וכל הבניינים מסתבר נעולים עם סיסמא.. גם בשבת :S אגב, אני לא יודע אם זה באמת נכון, אבל הקריינית בערוץ 22 אמרה במבזק לפני 10 דק', שהיו נפילות בנתיבות, אשקלון, ונפילה באיזור פתוח ליד אשדוד.. |
|
![]() |
![]() |
# 33 |
הוסטסניון
|
מה לא הפתעה?
אם אתה מדבר על התעמולה, אז זה דיי ברור שהם יעשו את זה, הם ועשים את זה כל פעם שנכנסים בהם, אבל זה ממש מרגיז שאנשים עושים כאילו הם מאמינים להם.
# 34 |
חבר וותיק
|
הפעולה בנתיים הולכת מצויין ואני חייב לציין שלא כמו פעולות צבאיות אחרונות כמו מלחמת לבנון 2, האירגון, הביצוע וההודעות לציבור הם מדוייקים וכנראה רואים השפעה של הרמטכ"ל היחסית חדש.
מקווה שתהיה פעולה של 3-4 ימים ולא יגרר ליותר. כל תושבי עוטף עזה- תהיו חזקים!! |
![]() |
![]() |
# 35 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ואני אומר את זה בתור אחד שהולך די לסבול מזה ![]()
![]() |
# 36 |
מ.תיכנות
|
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3644932,00.html
הנה הנחיות פיקוד העורף לתושבי הדרום. עדכון: פצוע קשה ופצוע בנוני בפגיעת רקטת קסאם בבית כנסת במועצה האזורית אשכול |
![]() |
![]() |
# 37 |
הוסטסניון
|
איזה שבת קשה..
לא נתנו לישון הבני כלבים האלה.. כל 10 דקות על השעון יש אזעקה, וזה לא הולך להיגמר בזמן הקרוב..
# 38 |
הוסטסניון
|
כל הכבוד לצה"ל
הגיע הזמן שהפעולה תצא לדרך וב"ה היא יצאה בתיזמון מושלם של מזג אוויר והפתעה לחמאס(ככה נראה לפי הדיווחים) הפצצה מעולה של מטרות ושל משגרים ממש מעולה אני מקווה שישראל תמשיך ולא תכנע ללחצים דיפלומטים ,ותכה מכה קשה בחמאס כי מה שבטוח שהאזרחים שסובלים (שדרות נתיבות וכל הסביבה)יהיו מוכנים לסבול כמה שבועות למען עתיד בטוח יותר בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 39 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 40 |
מ.תיכנות
|
עברו עכשיו מספר מטוסים ומסוקים מעל האיזור.. נראה לי מתחילה התקיפה שוב..
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|