|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
ומה קשור בכלל הביטוח? קורקינט שפועל באמצעות דלק לרוב עובר את ה12 קמ"ש שהיא המהירות המותרת כחוק שלא מצריכה רישיון כולשהו ומותרת בנסיעה על מידרכות. אתה סתם זורק דברים לאוויר. אתה לא מבין? אל תגיב סתם. |
|
![]() |
![]() |
# 32 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
קורקינט הוא לא חוקי, גם אם יש לך רשיון לאופנוע וגם אם אין לך. לא יכול להיות מצב שקרש שילד מרכיב עליו מנוע ויכול להגיע ל 50-60 קמ"ש עומד בתקנים. אין לזה בלמים, פנסים, בולמי זעזועים, מראות וכו'! קורקינט לא עומד בשום תקן בארץ. |
|
![]() |
![]() |
# 33 | |
חבר על
|
ציטוט:
יש קורקינטים מורכבים שעומדים בתקן בארץ אבל לא אפשריים לביטוח. בעלי רשיון יכולים להחזיק קורקינט ממנוע, נקודה - העניין הוא שאי אפשר לבטח אותו ולכן אומרים: "לא חוקי". ולדוגמא שלי, איזה קשר יש בין באגי לטרקטור? עובדה שזה תופס על אותו רשיון.
![]() |
# 34 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 35 |
חבר על
|
אכן, אבל העובדות מדברות, מכון התקנים מאשר העברה של חלק מדגמי הקורקינטים בלי בעיות מכס.
# 36 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 37 | |
חבר על
|
ציטוט:
יש את הGO-PED הזה עם הפלטת עץ, ברח לי מהראש הדגם שלו, יש אותו לדוד שלי והוא העביר אותו לארץ בדרך חלקה.
![]() |
# 38 |
חבר על
|
אוקיי חח תפסיקו הבנתי את העניין.
יש לי שאלה נוספת (אני פשוט רוצה לא לפתוח אשכול נוסף ולשאול כבר פה) איפה אני יכול לקנות קורקינט חשמלי? הקורקינטים החשמלים הפשוטים.. חיפשתי בגוגל ויש 2 חנויות אני מעדיף משהו קרוב לאשדוד או חברה שעושה משלוחים .. תודה!!!!
![]() |
# 39 |
אקס מנהל
|
|
![]() |
![]() |
# 40 | |
חבר על
|
ציטוט:
אולי למישהו יש כתובת של חנות / אדם פרטי / איזה אתר לא מוכר לא יודע ...
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|