![]() |
# 31 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
תחסוך תגובות , אין לך מה להגן על הבנק..אני מבקר את מה שאני חושב שנחשב גרוע , ואני יודע על מה אני מדבר. אותך קונים במילים והבטחות , אבל לי יש ניסיון עם הבנק.. יש עמלה גם יש . אתה תלמד את זה על בשרך כשתתחיל לזוז עם החשבון שלך. אין דבר כזה יום עמוס ..הבנק פתוח שעות ספורות כל יום לכן הוא תמיד עמוס . אנשים לא עצבניים מזה שהבנק עמוס וגם אם כן , אנלא מוצא לנכון לצעוק ולהרים את הבנק עם הצעקות ..מי שצועק ומפריע לשאר הלקוחות מקומו לא בבנק ואם בבנק , אז בחדר סגור 1 על 1 עם המנהל של הבנק או משהו כזה..כשזה לא קורה זה הופך למטרד . 100 איש לא אמורים לשמוע למה אותו בנאדם לא יכול להוציא כסף..זה לא מעניין אף אחד . מה זאת אומרת תקעו אותך עם מתלמדת SO ? אם אני לא רוצה לקבל שירות ממתלמדת ? כשאני צריך שירות מהיר ודורש אותו הם אמורים לתת לי שירות מהיר..לא מספיק שאני משלם עמלה על השירות של הפקידה אני גם נתקע עם אחת שלא יודעת את העבודה . יש צ'קים - אני לא מדבר באוויר ..זה רק מוכיח שאין לך ניסיון ואתה מגונן עליהם בלי בסיס.. אני מציע לך להיות כמה חודשים ולראות מה באמת קורה. ככה תוכל לשפוט את הבנק.. כל ההבטחות שוא האלה שלהם בלי עמלות , רק מתנות לא קיימת בתכלס ..אולי פעם זה היה ככה אבל היום - אין מצב ואם יש - אני עכשיו עובר לבנק כזה . |
|
![]() |
![]() |
# 32 |
מ.תיכנות
|
אפשר צ'קים מגיל 16,הגבלה של 400 ש"ח, אפשר להוציא כ"א, וכרטיס כספומט, אפשר בעצם הכל, רק שעל הכל יש הגבלה =)
אבל אני לא חושב שנער בגיל הזה צריך יותר.. |
![]() |
![]() |
# 33 | |
חסום
|
ציטוט:
אין לי סיבה להגן על הבנק אני לא קשור אילהם מלבד שיש לי חשבון שם. אתה פשוט מדבר מחוסר ידע איזה עמלות בדיוק זה שיש לך אולי חשבון רגיל ולא קטין זה לא אומר שלקטין יש עמלות אין לי שום עמלה אין כלום נדה גורנישט! אין אין אין שום עמלה לא משלם אגורה! אין צ'קים בדוק! אני יכול לסרוק לך את הדף שרשום שם הכול[שיהיה לי סורק!] פעם הבאה לפני שאתה אומר משהו תברר! |
|
![]() |
![]() |
# 34 |
הוסטסניון
|
אני בדיסקונט.. תנאים נוחים והתמיכה שם מעולה.
אני אישית עם ויזה לצעירים וזה אשראי לכל דבר אתה יכול לעשות איתו קניות איפה שאתה רוצה (בארץ כמובן) וגם באינטרנט(כמובן גם באתרים ישראליים). לי אישית אין בעיות איתם.. אני פטור מעמלות ולכל דבר שהייתי צריך תמיכה קיבלתי אותה. |
![]() |
![]() |
# 35 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לא ממליץ לך למהר..קח את הזמן אתה רק ילד..
|
![]() |
![]() |
# 36 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
לי יש ויזה אלקטרון של לאומי וקניתי כבר פעמיים מגודדי. |
|
![]() |
![]() |
# 37 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
וגם עמלות יש תחכה ותראה אח שלי חייל שזה אמור להיות בלי עמלות אם תראה תחשבון שלו תראה מה הולך שם תקבל חום יש עמלות ! |
|
![]() |
![]() |
# 38 |
חסום
|
|
![]() |
![]() |
# 39 |
חבר חדש
|
אחי אני בן 17 עכשיו ויש לי חשבון קטין בבנק איגוד ואני מאוד מרוצה. ממליץ.
|
![]() |
![]() |
# 40 |
חבר מתקדם
|
אני בבנק הפועלים שנה וחצי או שנתיים ככה...
ואין שום עמלה על חשבון צעיר,הפקדתי מלא צקים אגורה לא לקחו ממני,אף פעם גם לא שילמתי על שירות של פקיד כזה או אחר... אבל מה שכן אם אתם מוציאים כסף מכספומט בקניונים לא משנה אם זה חשבון צעיר או לא יש עמלה של 5-8 שקל,גנבה! |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|