הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 06-05-08, 17:11   # 31
meshuga
הנהלת הפורום לשעבר

meshuga's Avatar

מיני פרופיל

meshuga לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי רותם צפה בהודעה
שמע אני לא בא בטענות לצביקה כי אני מודע שלצסק"א היה סגל יותר טוב ממכבי אבל הדבר היחידי שהפריע לי שלא היה מנהיג במגרש אצל מכבי, אחד שיוביל את הכדור וצביקה בחר להשיב את הלפרין בספסל! וגם לא לנסות לשים את בורשטיין על המגרש ובזה הוא טעה ובגדול.
בכל מקרה מכבי עשתה הישג אדיר וזה מה שחשוב .
איך שהלפרין היה ברבע הראשון, היה עדיף להשאיר אותו בספסל..
  Reply With Quote
ישן 06-05-08, 17:19   # 32
רותם
חבר וותיק

מיני פרופיל

רותם לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי meshuga צפה בהודעה
איך שהלפרין היה ברבע הראשון, היה עדיף להשאיר אותו בספסל..
איך שהוא היה??.
הוא בקושי שיחק 6 דקות, לדעתי הוא היה צריך לתת לו היזדמנות! הוא היחיד שלפי דעתי יכול להנהיג את מכבי על המגרש.
ישן 06-05-08, 18:24   # 33
Jonathan
Winner

מיני פרופיל

Jonathan לא מחובר  

ציטוט:
למה לשנוא? הפועל ירושליים הפסידה לקבוצה דרגה ז' 40 הפרש ביול"ב..אני לא רוצה לפחד על הבושות שהיא תעשה ביורוליג..
הכי הרבה זה אולי חולון, שאין לה מתקן (אולם) על תקני יורוליג...אבל היא גם תצטרך לעשות תקציב יותר גדול..כי אם היא תשחק ב3 מסגרות כמו מכבי, היא תתפרק...זה שהיא מקום ראשון היום זה רק בגלל שלמכבי יש גם את היורוליג על הראש...עכשיו נגמר היורוליג..נראה מה יהיה..

מכבי את כל האליפויות השיגו בכבוד...אתה רוצה לפקפק בכך? לא היה שום מכירת משחקים כדי שמכבי תהיה אלופה..בניגוד לדברים שקרו בכדורגל כמובן..
ככה שחוזה עם המנהלת לעומת איפשור פיינל פור זה אולי הדבר הכי "פייר" שאפשר לעשות, למה שמכבי תסכן מיליונים בשנה בגלל שקבוצות אחרות שכל השאיפה שלהם זה לקחת אליפות (לא השתתפות במפעל אירופאי בכיר..אלא רק לקחת אליפות..בשביל התואר), יגנבו ממכבי אליפות במשחק אחד (וכן זה לגנוב...שים לב חוץ מהשנה כמה פעמים מכבי סיימה מקום שני בליגה...וגם השנה לא בטוח שהיא תסיים מקום שני), ככה שהבטחה למקום ביורוליג זה צודק..אלא אם כן יחזירו את זה לסדרת הטוב מ5 או 7...ואז שהאלופה תלך ליורוליג...
אתה סתם כותב דברים חסרי משמעות .. בשורה התחתונה המדינה מימנה את עלית תל אביב במשך שנים , שמעון מזרחי הרס את הכדורסל בארץ ועלית תל אביב היא הקבוצה הכי שחצנית שאני מכיר (יותר מריאל מדריד) .
  Reply With Quote
ישן 06-05-08, 18:44   # 34
Elior
נשמה של הפורום

מיני פרופיל

Elior לא מחובר  

לא יודע מה איתכם, אבל ה 6-0 של ברצלונה (יימח שמם..) וה2-1 של ריאל (הלה מדריד...) היו קצת יותר מעניינים מהמשחק האפור הזה...

בכל מקרה חבל שהם לא זכו, עשו דרך יפה עד הגמר, לא האמנתי בתחילת העונה..
ישן 06-05-08, 20:46   # 35
Vitalist
חבר וותיק

Vitalist's Avatar

מיני פרופיל

Vitalist לא מחובר  

כל אלה שאומרים שמכבי בושה וששרף צריך להתפטר.
פשוט לא מעריכים את גודל ההישג, אי אפשר תמיד להיות מקום 1 בכל אירופה.
מקום 2 זה גם ממש מכובד, במיוחד אם להתחשב בעובדה שמכבי עברה קבוצות עם תקציב הרבה יותר גבוה ולקבוצה שניצחה אותה יש תקציב פי 2.5 .
  Reply With Quote
ישן 06-05-08, 21:33   # 36
meshuga
הנהלת הפורום לשעבר

meshuga's Avatar

מיני פרופיל

meshuga לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Jonathan צפה בהודעה
אתה סתם כותב דברים חסרי משמעות .. בשורה התחתונה המדינה מימנה את עלית תל אביב במשך שנים , שמעון מזרחי הרס את הכדורסל בארץ ועלית תל אביב היא הקבוצה הכי שחצנית שאני מכיר (יותר מריאל מדריד) .
המדינה לא מימנה אף אחד...(שלא כמו ריאל מדריד אם הזכרת אותה)..זה לא שיום אחד סימנו את מכבי והחליטו שהיא תהיה הכי גדולה..היא הגיעה לזה לבד...תבדוק את ההיסטוריה..בשנים הראשונות הפועל ת"א ומכבי ת"א היו במאבק..תסתכל שנות ה60, אתה יכול לראות שם שנתיים ברציפות אפילו של הפועל..
ההבדל הוא בניהול, כששמעון מזרחי הצטרף הוא הנחיל ניהול מצליח במועדון...ניהול שעובד הכי טוב עד היום..
עסקאות טובות, בחירת שחקנים, בחירת צוות מקצועי, כל אלו הפכו את מכבי לקבוצה הכי טובה בישראל ומאוחר יותר כשזכו באליפות אירופה גם ל"קבוצה של המדינה" (לפני זה אם אתה לא יודע, הקהל של מכבי היה לא גדול כמו שבשנים מאוחרים להיום (היום יש כמוך-שונאי מכבי- אבל "מצועצעים"-השונאים האמיתיים היו כל השנים ולא צצו פתאום, בדיוק אותה תופעה יש ל"טובת" מכבי..טרמיפסטים))
תסתכל הרי מה קרה להפועל ת"א?...תסתכל מה הניהול עשה שם...תראה לאן הם הגיעו...מכל הלב..כואב לי על זה...אהבתי לראות דרבי...דרבי זה לא סתם משחק וחבל ששאול הרס את הקבוצה.
קבוצה שחצנית? אולי מבחינתך, וגם אם כן...מה פסול כשיש לך במה להשוויץ?...זה לא איזה בן אדם..זה מועדון...אחרת היינו יושבים כמו צנונים מול הטלויזיה...
שמעון מזרחי הרס את הכדורסל? שמעון עשה מה שטוב למכבי, כמו שכל יו"ר היה עושה בשביל הקבוצה שלו..ותאמין לי שהרבה מנסים....
מי אם לא שמעון, ויתר למנהלת לעשות את שיטת הפיינל פור...וכן..ויתר...השיטה הזאת שנואה על כל מי שאוהב כדורסל ומי אם לא היו"רים פשוט רוצים תואר אז החליטו ללחוץ על המנהלת...
אגב המאמנים והשחקנים לא אוהבים את השיטה הזאת ולדעתם היא פסולה...השנה היית מתנגד לפלייאוף!?

ככה שחסר משמעות? אולי הדברים שאתה אמרת..לא הדברים שאני אמרתי.
  Reply With Quote
ישן 07-05-08, 11:35   # 37
Jonathan
Winner

מיני פרופיל

Jonathan לא מחובר  

ציטוט:
המדינה לא מימנה אף אחד...(שלא כמו ריאל מדריד אם הזכרת אותה)..זה לא שיום אחד סימנו את מכבי והחליטו שהיא תהיה הכי גדולה..היא הגיעה לזה לבד...תבדוק את ההיסטוריה..בשנים הראשונות הפועל ת"א ומכבי ת"א היו במאבק..תסתכל שנות ה60, אתה יכול לראות שם שנתיים ברציפות אפילו של הפועל..
ההבדל הוא בניהול, כששמעון מזרחי הצטרף הוא הנחיל ניהול מצליח במועדון...ניהול שעובד הכי טוב עד היום..
עסקאות טובות, בחירת שחקנים, בחירת צוות מקצועי, כל אלו הפכו את מכבי לקבוצה הכי טובה בישראל ומאוחר יותר כשזכו באליפות אירופה גם ל"קבוצה של המדינה" (לפני זה אם אתה לא יודע, הקהל של מכבי היה לא גדול כמו שבשנים מאוחרים להיום (היום יש כמוך-שונאי מכבי- אבל "מצועצעים"-השונאים האמיתיים היו כל השנים ולא צצו פתאום, בדיוק אותה תופעה יש ל"טובת" מכבי..טרמיפסטים))
תסתכל הרי מה קרה להפועל ת"א?...תסתכל מה הניהול עשה שם...תראה לאן הם הגיעו...מכל הלב..כואב לי על זה...אהבתי לראות דרבי...דרבי זה לא סתם משחק וחבל ששאול הרס את הקבוצה.
קבוצה שחצנית? אולי מבחינתך, וגם אם כן...מה פסול כשיש לך במה להשוויץ?...זה לא איזה בן אדם..זה מועדון...אחרת היינו יושבים כמו צנונים מול הטלויזיה...
שמעון מזרחי הרס את הכדורסל? שמעון עשה מה שטוב למכבי, כמו שכל יו"ר היה עושה בשביל הקבוצה שלו..ותאמין לי שהרבה מנסים....
מי אם לא שמעון, ויתר למנהלת לעשות את שיטת הפיינל פור...וכן..ויתר...השיטה הזאת שנואה על כל מי שאוהב כדורסל ומי אם לא היו"רים פשוט רוצים תואר אז החליטו ללחוץ על המנהלת...
אגב המאמנים והשחקנים לא אוהבים את השיטה הזאת ולדעתם היא פסולה...השנה היית מתנגד לפלייאוף!?

ככה שחסר משמעות? אולי הדברים שאתה אמרת..לא הדברים שאני אמרתי.
כל שחקן חזר שהיה בליגה נקנה ע"י עלית ת"א ואז ישב על הספסל הצהוב .
ובקשר לדרבי .. אל תדאג בעונה הבאה אתה תראה משחקים לא פחות חמים מהדרבי התל אביבי (בנוקיה וברוממה) .
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום