|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 | |
Авторитет
|
כ"כ הרבה שטויות,
ההסכם הסודיות הזה לא שווה בגרוש כי המנהל חברת אחסון יכול להיכנס לאחסון, להוריד את כל הקבצים למחשב וזהו. ZEND? אוי נו באמת, קודם כל כמו שאמרו פה זה עולה כסף ושנית כל, כל שינוי קטן בקוד הוא יצטרך להצפין וכו'? בשביל מה את הסיבוך הזה. זו בעיה נפוצה, אבל תלוי למי אתה פונה (חברת אחסון). 70% מהחברות כאן בפורום עושות את זה (החברות האלה שמנהל אותם איזה אחד בן 17-18). אם אתה תילך לחברת אחסון באמת גדולה (אבל זה יעלה לך ביוקר), כמו sPD, LiveDNS אז אין לך ממה לחשוש. כי תאמין לי, יש להם כ"כ הרבה לקוחות על הראש וכ"כ הרבה מתכנתים (יותר גדולים ממך מבלי לזלזל) שהם פשוט אפילו לא ירצו להתעסק עם הקוד שלך :P
![]() |
![]() |
# 32 |
הוסטסניון
|
מה גם נגיד אם תלך ל LiveDNS או כל חברה גדולה אחרת נראה לך שהם ירצו להרוס לעצמם את השם שהם בנו ועבדו עליו קשה בשביל אלף שקל ..
(גם לא אלפיים או 10.) . כי לך תראה את הלקוחות שלהם.. וואלה , בזק בינלאומי כל מיני חברות גדולות |
![]() |
![]() |
# 33 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
|
![]() |
![]() |
# 34 |
חבר בקהילה
|
גם למתכנת שלי הייתה את הבעיה הזאת עד שהוא התחיל להצפין אתה כותב את כל הקוד וזה עושה לך הצפנה.
דרך אגב יש תותחים שיכולים לגלות הצפנה. |
![]() |
![]() |
# 35 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
היא דוגמא מצויינת לבעל "חברת" אחסון שלא באמת מבין הרבה כל המנוע של ה PHP נקרא Zend Engine והוא בא כרגע ב 2 גרסאות עיקריות גרסא 1 - ל PHP4 וגרסא 2 - ל PHP5 על הנושא של ההצפנה זה Zend grad שזו תוכנה שאם אני לא טועה עולה בסביבות ה 500 $ המנוע של ה PHP יכול לקרוא את הקבצים המוצפנים אבל הוא לא יכול להצפין קבצים לא מוצפנים... סתם ככה לידע כללי.
![]() |
# 36 |
משתמש - היכל התהילה
|
הפתרון הכי קל הוא לרכוש אצל מישהו שאתה יודע שלא יגע לך בקבצים.
וברוב השרתים היום מותקן ZEND, בטוח שתמצא עוד פרטים באתר שלהם. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|