|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 |
חבר בקהילה
|
כן....תיקנו במשך היום את כול הבאגים שהיו קיימים באתר
זהו האתר כרגע במצב המושלם שלו לא אמור להיות עוד שינויים במראה החיצוני ![]() |
![]() |
# 32 |
חבר בקהילה
|
יש קצת בעיות בקידוד והאתר עולה לאט...
אבל בסה"כ חמוד מאוד..
חבר בקהילה
|
תסבירו לי כבר מה זה קידודדדדדדדדדדדדדדד
מישהו רואה תהדועה? חחחחחחחח מה הולך איתכם אנשים |
![]() |
# 34 |
חבר בקהילה
|
אלירן הקידוד זה החיתוך של העיצוב..
כניראה אנשים העירו לך כי יש שם קצת בעיות,אני מציע לך לבדוק אם רואים טוב את האתר בפיירפוקס,ותגיש למקודד מקצועי לבדוק לך שם אם יש בעיות. |
![]() |
# 35 |
חבר בקהילה
|
ADIZ88 תודה רבה על ההסבר והדפדפן שהאתר מוצג בוא בצורה הכי איכותית זה פירפוקס אני ושתי המתכנתים והמעצבים עובדים איתו הוא הכי נוח ורואים הכי יפה
הרבה יותר מאקספלורר לטעמי אתה מכיר משהו כזה שנאי יוכל לפנות אליו? כי אני אישית לא רואה בעיות וגם המעצב שלי לא |
![]() |
# 36 |
חבר בקהילה
|
אלירן יש פה הרבה מקודדים ויש כאלה שיודעים את העבודה טוב,אתה יכול אפילו לראות בחתימות של משתמשים שכתוב שםה מקודדי אתרים,פשוט תשאל אותם הם כבר יעשו בדיקה ויענו לך.
|
![]() |
# 37 |
הוסטסניון
|
רעיון נחמד, עיצוב בסדר קידוד לא משהו והשרת איטי קצת אני חושב.
בכל מקרה התיכנות לא ממש בשמיים ולא הבנתי למה התלהבו פה ממש, בסה"כ אתר די פשוט לתיכנות. ד"א ניסיתי להירשם וצצה שגיאה: קוד:
Fatal error: Undefined class name 'mail' in /home/ilcqus/domains/ilcq.co.il/public_html/regmail.php on line 56 זה תיכנות של המתכנת? אם כן באמת עבודה טובה.
חבר בקהילה
|
קיבלתה את ההודעה ביגלל שאנחנו עובדים על
http://www.hosts.co.il/forums/showth...t=56498&page=2 עכשיו אם תנסה זה יעבוד לך וכן התכנות של הפורום שייך למתכנת |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|