|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 |
מ.תיכנות
|
תיקניות לא משפיעה על מהירות העלאת הדף, אבל חסיכה במשאבים, וכתיבת קוד יעיל יותר כן תשפיע על כך, לדוגמא אי שימוש בטבלאות, וחיתוך נכון של עיצוב, יחסכו בתעבורה, והדף יעלה מהר יותר, ממספר סיבות, מספר התמונות שהדפדפן צריך לטעון יפחתו, והדפדפן לא יצטרך לקרוא קוד ארוך באתר, ולכן האתר יעלה במהירות גבוהה יותר.
|
![]() |
# 32 |
אחראי פורום
|
לאחר שיחה קטנה הושג ה"הסכמה" הבאה. מכיוון ש-IE מתקן טעויות, קוד תקני יגרום לטעינה מהירה יותר ב-IE.
|
![]() |
# 33 |
חבר בקהילה
|
לפני שהעברנו לשרת הזה האתר עבד מהר מאוד יותר נכון טס יש קצת בעיה עם השרת והאתרים שעליו
נעבור לשרת חדש ומהיר בקרוב ככה שהמהירות לא כמעט ולא מושפעת מהקוד אין דבר שלא מושפע בכלל |
![]() |
# 34 |
חבר חדש
|
יש פה מספר בעיות לאתר וממליץ לתקן אותם
מבחינת הקוד הכתיבה הוא נראה תקין השתמשת בclass במקומות הנכונים.
חלוקת התבלות נראת תקינה, אבל הבעיות הם: התמונות הם קצת כבדות אתה צריך לצמצם את ה-DPI שלהם וככה פחות ישקלות. דבר שני: הגדרות השרת שלך הם אינם נכונות, ויש לי ספק שמדובר בשרת ממוצע ,ועל כן מהירות מהירות זמן התגובה של האתר הוא גדול יחסית. אני חייב לציין מבלי לפגוע בך, אם מדובר בשרת פרטי (ביתי) אז ממליץ בחום לרדת מהרעיון זה, זה סתם מיותר וגוזל להרבה תעבורה מיותרת, ותשלום מיותר. יום טוב. |
![]() |
# 35 |
חבר וותיק
|
אתר די מכוער ולא מקצועי.
נטען ממש ממש לאט |
![]() |
# 36 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
# 37 |
חבר חדש
|
גם שלך מכוער? מה זה אמור להביע? זה לא הביקורת שאתה מביא את המילה שלילית, כמו קללה של "די מכוער" - זה מעליב אותו, אנא כבד והתאם לחוקים .
האתר דיי נחמד שתיכננתם אותו . פחות משאבים, כל הכבוד על העבודה .
חבר וותיק
|
בלי לפגוע, התבטאות של אדם משכיל. (בציניות)
היה יכול להיות יותר נחמד אם במקום להגיד לו "אתר מכוער" היית אומר לו למה האתר לא יפה לטעמך.
חבר על
|
אז ככה, אני לא מבין בתכנות, לכן אני לא אגיב בנושא זה-כי זה ממש לא מעניין אותי.
כמוון הנושא של הטעינה...הייתי מגיב על זה, אך הבהרתם שהבעיה בשרת. אז לגבי האתר-האתר מאוד נחמד. מה צריך לשפר: 1. את העיצוב של האתר עצמו-קצת לעשות אותו יותר מקצועי,נקי ופשוט לעיין. 2. את השפה של האתר("תיכנותים"-במקום זה אפשר לכתוב "עבודות תיכנות", "עיצובים"-במקום זה אפשר לכתוב עבודות גראפיות. זה כבר בהמון(לפחות לדעתי) משפר את המקצועיות של האתר. 3. בעיצובים, עדיף להציג את כל העיצובים, ולא לפי המעצב. בהצלחה!!!!!! |
![]() |
# 40 |
Permanently Banned
|
נחמד מאוד, בהצלחה!
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|