![]() |
# 31 | |
חבר על
|
ציטוט:
ריאלטי??? מה???!!! (נגע בנקודה רגישה, אוווייי) ביס יש לך נמלטים (ניגמר סו וואט מגיע עונה שלישית) גיבורים (אין ביכלל מה לדבר) הסופרנוס אנטומיה של גריי, שני גברים וחצי, טירוף בבית (לוקח את כל ביפ על הביפ***) כריסטין הישנה, סטודיו 60, סמולוויל העונה החדשה (תחכו יגיע שנה שנתיים אליכם), מגרש ביתי ששבוע שעבר ניגמר OC שגם ניגמר לפני שבועיים, אורות ליל שישי (ימבההה כוסיות) קיצר כל יום יש מה לראות בשעות הנוחות (ערב).. אין לך ביכלל מה לדבר אלופה חחח אבודים עלקק סדרות...
![]() |
# 32 | |
מ.תיכנות
|
ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 33 |
חבר על
|
|
![]() |
![]() |
# 34 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
פה דווקא אפשר להתווכח...
למרות שזה שידורים חוזרים על חוזרים, בביפ יש יותר סדרות מצחיקות (כגון חברים וסיינפלד..שהם בלי ספק הסדרות הכי מצחיקות שאי פעם עשו).. אבל ביס יש יותר סדרות טובות...אם זה מספרים, גיבורים, נמלטים וכו' וכו'.. שלא נשכח שיש ג'י לנו וקונאן אובראיין (כל יום), סטרדי נייט לייב וכו'.. הסרטים גם ביס יותר טובים, ובחצי שנה עד שנה הקרובה, גם ביס יהיה VOD... אי אפשר בקיצור ממש לקבוע מי "יותר טוב"... |
![]() |
![]() |
# 35 |
חבר וותיק
|
האמת לחבר שלי יש יס וזה נראה הרבה יותר טוב,
יש שם תוכניות שאתה נקרע מהן יש מלא דברים שאין בהוט (וכן אני בהוט), האמת שזה לא משנה לי כ"כ אני לא רואה את כל הסדרות שאתה מדברים אליהם, רק את SmallVille, שזו באמת סדרה יפה... |
![]() |
![]() |
# 36 |
הוסטסניון
|
לפי דעתי, נכון לעכשיו במבחינת תוכן, הוט יותר טובה.
אבל הטכנולוגיה של יס הרבה יותר טובה. כך שלדעתי זה רק עניין של זמן עד שיס תשתלט על השוק.
# 37 | ||
חבר על
|
ציטוט:
חברים סבבה נחמד אבל יש בערוץ 2 כנ"ל סנייפלד שום דבר מיוחד שיוצר איזשהו פער. ואני מתפלא שאחרי כל מה שאמרת אתה עוד אומר שאי אפשר לקבוע מי יותר טוב ![]() ציטוט:
אהה ויס כבר הישתלטה על השוק (ע"פ סקרים כמובן) ככה שזה רק יקח זמן עד שיוציאו את הוט מהתחרות אלה אם הם יתחילו לקנות לכם איזה תוכן שאפשר שלא לצחוק עליו...
![]() |
# 38 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אגב, אם לא הזכרתי את זה. לי יש יס... השבוע גם מגיע הYESMAX..חח..הקטע המצחיק, שזה אפילו יצא יותר זול ממה שההורים שלי משלמים היום... אז בטח תגידו "איך?", פשוט מאוד, התחייבות ל3 שנים, אני וההורים שלי הגענו למסקנה שאם אנחנו כבר 6 שנים עם יס (כן..) אז אפשר להתחייב לעוד 3... |
|
![]() |
![]() |
# 39 |
חבר חדש
|
איך פועלת העסקה עם יס מקס? זה כאיל מתקזז מהתשלום בחודשי או שזה חינם לגמרי?
חוצמזה שבאמת אין על הסדרות ביש סטארס... אפשר כמעט להגיד שאחת אחת שם טובות... אני עם יס גם איזה 5-6 שנים כבר ואני לא רואה אותי עובר.. באו נציגים של הוט פעם אבל תכלס הסתכלתי מה אני מפסיד וזה לא שווה ביחס למה שמקבלים בהוט...
# 40 |
חבר וותיק
|
החיסרון היחיד ב yes זה בחורף לפעמים שיש רוחות חזקות התמונה נתקעת וזה קצת מבאס...
חוץ מזה yes הרבה יותר טובים מבחינת התוכן.. וגם מבחינת המחיר..
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|