|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 |
חבר על
|
תיראה...
אני גר מול הים וכל יום בערב אני רץ 5 קילומטר אני מרגיש שעלה לי הכושר אני רץ במשך חודש כל יום בלי להפסיק... יום אחד רציתי ליראות כמה הורדתי ככה בשבוע אני לא צוחק או משהוא ולא אומר לך סתם אני הרזתי 4.3 קילו... ואני המשכתי לאכול מה שאני אוהב והכל... זה גם בונה לי את הגוף בצורה יפה וכולם אמרו לי שהרזתי ויש לי גוף של שור...(לא משביץ או משהוא). אני ממליץ לך להתחיל מקילומטר ביום למשך שבוע ואחרי זה רוץ 2 קילומטר למשך שבועיים ואז תעלה עד 5 כמוני ![]() תאמין לי זה הכי טוב שיש! |
![]() |
![]() |
# 32 | |
מ.תיכנות
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 33 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
אם אתה רוצה לרזות בשביל להוכיח לאחרים זה לא ילך, אתה צריך לרצות את זה באמת (כמו כל שינוי).
בעקרון אני מציע לך להקשיב לאלכס וללכת לראות דיאטנית.
# 34 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
2. הוא צריך להחסיר סה"כ 36000 קלוריות מהנדרשות לגוף שלו עד סוף החופש הגדול. 3. אצל בן אדם אחד 9000 קלוריות זה קילו שומן ו-4000 זה קילו חלבונים או סוכרים, אצל כולם הערך הזה אותו דבר! מה שכן כל גוף שורף במאמץ ובמנוחה כמויות שונות של קלוריות, לפי קצב חילוף החומרים. |
|
![]() |
![]() |
# 35 |
t tc tcp tcp/ip
|
אם תלך לחדר כושר ותפתח שרירים לא תרד במשקל.
אולי אפילו תעלה, ידוע ששרירים שוקלים יותר משומן. לא שעדיף שומן... אבל תדע את העובדות. בכללי ההתערבות הזו שטותית לדעתי, אם אתה באמת "כבד" תעשה את הדיאטה למענך ולא להתערבות. בכל מקרה תעשה זאת כמו שצריך עם פיקוח רפואי, אם תרזה ותהיה חולה מכך לא הרווחת כלום.
# 36 |
משתמש - היכל התהילה
|
אוכל - להוריד לגמרי את כל המזונות עתירי השומן והקלוריות - כל מה שמטוגן (צ'יפס, שניצל) או כל מה שנחשב פחמימות (מקרונים, פסטה) ומה שעתיר קלוריות - בורקסים, חטיפים וכו'.
ספורט - אם אתה בכושר טוב, לך לחדר כושר. אם אתה לא טוב, תלך 5 ימים בשבוע להליכות/ריצות, ק"מ עד ק"מ וחצי, תעשה בקצב אחיד, תחזור תשב תאכל סלט. חשוב לאכול אוכל נכון, בלי האוכל אתה תהרוס תגוף שלך... EDIT Arie, שיש תמריץ לדיאטה, אז התמריץ ממריץ :P |
![]() |
![]() |
# 37 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אממ... לגבי העניין של ההתערבות : אני מסכים איתך אבל אני כבר הרבה זמן אומר שאני יעשה את זה אבל אין לי מספיק מרץ לזה במקרה הזה בהתערבות היא על מחשב של 8 אלף...ולכן העתערבות מביאה לי המון מוטיבציה...
![]() |
# 38 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
תשמע בהצלחה מקווה שתצליח בתוכנית הרזיה |
|
![]() |
![]() |
# 39 |
Permanently Banned
|
לפי דעתי.. אם אתה רוצה להרזות..
בבוקר תאכל : קוטג' , מלפפון , עגבניה ופרוסת לחם קל. בצהריים: אורז\פתיתים , עוף בתנור \ שניצל על מחבט מיוחד במידה ויש לך כזה מחבט שלא דורש שמן. בשעה 4: פרי איזה שתרצה אחרי הפרי , תיצא לרוץ ככה רבע שעה ותעצור , ככה 4 פעמים שייצא לך ריצה של שעה נטו. תחזור הביתה , תעשה כפיפות בטן , כנס להתקלח . השעה תהיה כבר 7 וחצי בערב בערך אז תאכל ארוחת ערב: קוטג' , 2 צנימים של לחם קל , סלט ומעדן בריאות כזה . התוכנית הזאת זה תוכנית שאני עושה לעצמי לפתח שרירים , אני לא צריך להוריד במשקל כי אני רגיל אבל אני מאמין שזה יעזור לך . בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 40 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אממ... אני לא ממש צריך לפתח שרירים אלא רק להוריד במשקל... זה יעיל גם לזה?
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|