|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
זכית בהשעיה. לפרטים נוספים: http://www.hosts.co.il/forums/showth...143#post494143 |
|
![]() |
# 32 |
הוסטסניון
|
צריך שמצעד הזה יהיה הדדי מרוחק מהדתיים שנמצאים שם,והדתיים לא יפרעו יותר טוב מזה?(מדינה דמוקרטית)
|
![]() |
# 33 |
חבר מתקדם
|
אני אישית לא בעד ולא נגד המצעד, אבל אנחנו מדינה דמוקרטית ולכן אסור לנו למנוע מהם לצעוד אחרת הדמוקרטיה שלנו תהיה בסכנה.
זכותם המלאה לצעוד היכן שירצו במדינה, יש חופש ביטוי במדינה. אין מה לעשות,אנחנו לא מדינה דיקטטורית ולפי חוקי המדינה יש להם זכות מלאה לצעוד היכן שירצו. הנושא הזה עולה כל שנה מספר פעמים לבג"ץ ותמיד הם מאשרים לגאים לעשות את מצעדם בירושלים כי זאת זכותם המלאה לעשות זאת.
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אם כבר החרדים מביאים הרבה יותר רע מהם! ואני לא מבין מה הבעיה שלהם שיתקיים מצעד גאווה בירושלים?? ושלא יבואו ויגידו מה הבעיה שלהם לעשות את המצעד בת"א! כי זו עיר הבירה שלהם וזכותם לערוך מצעד גאווה בעיר הבירה שלהם! אם ויש בעיה לחרידים עם המצעד אז הבעיה כולה שלהם.... שפשוט לא יצאו לרחובות באותו יום או שפשוט מאוד לא יסתובבו באותם רחובות... זה כמו שאני יגיד שיש לי בעיה בחרידים מסתובבים לי בת"א... אותו הדבר בדיוק! |
|
![]() |
# 35 |
WBD.co.il
|
חח המתנגדים להומואים לרוב מתגלים כהומואים, לא אתפלא אם יש כמה חרדים שמתפרעים והם בעצמם כאלה
![]() החרדים כבר הביאו את הרעה על המדינה, הגאים נלחמים על הזכוית שלהם(בואו נדבר ת'כלס, כשאתם שומעים שמישהו הומו אתם מתרחקים ממנו רק בגלל זה) והחרדים נלחמים על מה? קדושת העיר? הרי הגאים לא עוברים בכותל ולא ליד בתי כנסת.. הדמוקרטיה יותר חשובה ממה חושבים החרדים האלה שמתפרעים בלי סיבה, הגאים לא מתקרבים לשכונות שלהם בכלל במצעד. אם לחרדים לא טוב עם הדמוקרטיה במדינה.. שיעברו לאיראן שם כולם נאלצים לחשוב אותו דבר והדת קובעת. |
![]() |
# 36 |
חבר בקהילה
|
אני חושב שהלסביות וההומויים האלה הם סתם אנשים...
חולי נפש... מזה ... אתה נולדת גבר... מה זאת אומרת אתה רוצה להיות אישה..??? אני חושב גם שלא צריך לעשות את זה בירושליים.. ואני חושב גם שהמשטרה לא צריכה להגן עליהם.. שיעשו אם הם רוצים שם.. אבל יבואו החרדים ויפוצצו אותם כמו שצריך... אם כבר שיעשו את זה בתל אביב או משהו... למה בירושלים!?!?!?!?!? |
![]() |
# 37 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
הם לא חולי נפש ולא נעליים ! אתה יודע מה זה חולי נפש? ממליץ לך מאוד קודם לדעת מה זה חולי נפש. ולמה שלא יעשו את זה בירושלים דווקא בגלל כמה חרדים ומוסלמים??? זו מדינה חופשית! זה לא שהם עוברים על חוק כלשהו! והמשטרה כן צריכה להגן עליהם כי הם חלק מהמדינה הזו הם משלמים מיסים והכל כמו כולם! ומה זה שיעשו את זה בת"א הם בכלל לא צריכים לשאול אף אחד מהם מלא אם הם היו עושים את זה בבני ברק וואלה הייתי מבין שזה דווקא ולא צריך שזה יעשה שם אבל זה פאקינג ירושלים זה פאקינג עיר הבירה שלהם! זה כמו שאני עוד פעם יגיד לא מעוניין שחרידים יסתובבו בת"א ועוד במיוחד עם הדבר הנוראי והמסוכן הזה שקוראים לו "כיפה וציצית זה פחד אלוהים..." אז מה כל חרדי שרואים בת"א מפוצצים אותו במכות?! ולמה בירושלים מהסיבה הפשוטה ביותר בעולם זו עיר הבירה שלהם! |
|
![]() |
# 38 |
חבר מתקדם
|
קודם כל הם כן חולים,תקרא לזה חולי נפש או חולי שכל או חולי טמטום-ממש לא משנה
דבר שני טיפה התחשבות-למה שם? מה העיקרון הזה של לעצבן? ולעזאזל דקה עם הדמוקרטיה אנחנו מדינה יהודית לא? אם אתה רואה חרדי עם כיפה או לא יודע מה זה לדעתי די יהודי אבל בן שמרגיש כמו אישה זה לא ממש |
![]() |
# 39 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
כל אחד והנטיות המיניות שלו! ולפי הטעם שלו... זה כמו שאני יגיד מי שלא אוהב בלונדיניות הוא חולה! תספיקו כבר להיות כאלה פרימיטיביים! אנחנו כבר עברנו מאה... מה פאקינג אכפת לכם מאנשים אחרים אני לא מבין? מפריע לכם מהנטיות שלהם? אז מצטער להגיד לכם הבעיה היא כולה שלכם וכנראה מי שצריך פה טיפול זה אתם! למה להתחשב? סליחה למה שהחרדים לא התחשבו בהם זה עיר הבירה גם שלהם! וזה לא שהם יעברו בשכונות דתיות... וזה לא שהפם יעברו בבני ברק או מאה שערים! זה כמו שאני יגיד ככה ת"א זה יותר עיר חילונית מסכימים איתי? הלכתי לי ברחוב לגמרי חילוני פתאום אני רואה כמה דתיים עם תפילין ומבקשים ממני לעשות "מצווה" ולהניח תפילין ואני לא ראיתי שום איש בא ומרביץ להם ופוגע בהם נותנים להם להמשיך כי זו מדינה דמוקטית! דיי כבר נמאס כל פעם שרק לחרדים יש בעיות עם כל דבר ולפי זה כל הארץ צריכה להגיד אמן... דיי כבר! שהחרדים ידעו מהי דמוקרטיה! וכמו שאמרו רוצים שהכל ילך לפי הדת ולא לפי הדמוקרטיה שילכו לגור באירן זה יתרום הרבה לארץ... |
|
![]() |
# 40 |
WBD.co.il
|
אנחנו מדינה יהודית, גרמניה הנאצית היתה גרמנית... אז אם אתם מצדיקים את הפגיעה בהומואים(בוא נקרא להם - המיעוט במדינה) אז אני מצדיק את הפגיעה ביהודים שהיו מיעוט בגרמניה.
וזה לא חולי נפש, אולי להיות גבר ולאהוב אישה זה להיות חולה נפש? למה אתה חושב שהקבוצה שבה אתה נמצא היא הנורמלית? חרדי עם כיפה שזורק אבנים זה לא חרדי, חרדי שמתנהג כמו טרוריסט ודוקר אנשים זה לא חרדי, חרדי שפוגע באנשים ששונים ממנו בקצת ואחר כך הולך לבית כנסת - זה מתחזה לחרדי, ואלוהים רואה הכל.. חלאס לחשוב שאם זאת מדינת ישראל והרוב בה הוא יהודי מותר ליהודים לעשות מה שהם רוצים, אני מצדיק את השנאה של העולם כלפי ישראל, ישראל מתנהגת לאחרים כאל זבל למה שהאחרים לא יחזירו לישראל? |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|