|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 | |
חבר על
|
ציטוט:
לשם מה אתה רוצה לעבור כל כך הרבה משתמשים. אתרים גדולים בד"כ הם צוות, אז מחלקים את העבודה, תגיד לי מה אתה רוצה בדיוק לחפש ואני אנסה את זה אצלי ואראה האם זה מסובך מידי וכו'. לשם תמיכה- מבררים את האייפי של הבנאדם, מתי נכנס וכו', רואים איפה הוא נתקע ועוזרים בהתאם. כדי לדעת איפה הגולשים מקדישים הכי הרבה תשומת לב - יש לך HeatMaps, במידה ויש לך פרסומות באיזורים שהם לא "אדומים", ז"א שאין שם הרבה תשומת לב מהגולשים, תידע שלא למקם שם. הכל תלוי במה שמעניין אותך לדעת.
![]() |
![]() |
# 32 | |
חבר על
|
ציטוט:
גם עם זה בגדול "הזכיות לפרטיות", יש בתוך זה הסבר, ופירוט, לא הכל נוגד את הזכות לפרטיות. נכון, אני יכול להודיע למשתמשים שהם תחת "מעקב" אחר הפעולות שלהם, אבל א' - זה לא כולם, זה אחוז מסויים מהגולשים. ב' - המעקב לא מתבצע אצלהם בבית, לא מתבצע באזור הפרטי שלהם, זה מתבצע אצלי. סה"כ באמת אני צריך ליידע, אבל זה לא נוגד שום זכות לפרטיות, אלא אם כן תוכל להוכיח לי אחרת ממקור מוסמך.
![]() |
![]() |
# 33 |
משתמש - היכל התהילה
|
נחמד שאתה טוען שהכל כשר, אבל הידע שלך שואף ל-0 בתחום.
הנה עמוד שלם על דילמה מוסרית של האם להפר את הזכות הבסיסית לפרטיות עקב עבירה על החוק, אז אם במצב כזה התשובה לא ברורה, לא נראה לי שזה חוקי להפר את הזכות כי "בא לך". http://www.netlaw.co.il/it_itemid_4910_desc__ftext_.htm |
![]() |
![]() |
# 34 | |
חבר על
|
ציטוט:
ביקשתי שתוכיח אחרת. ועדיין לא מצאתי שם משפט ששולל את מה שאמרתי.
![]() |
![]() |
# 35 |
משתמש - היכל התהילה
|
אז תקרא טוב יותר, כל החלק התחתון הוא קביעת מגבלות הפרטיות.
מהי "רוגלה"? תוכנה האוספת מידע עליך ללא ידיעתך, זה חוקי? לא. |
![]() |
![]() |
# 36 |
הוסטסניון
|
עומרי מה ההבדל בין להגיד לבעל האתר מה הגולש עשה דרך סרטונים,
לבין לתת מידע לבעל האתר על כמות הגולשים, מאיפה הם באו, מאיפה הם גולשים, לאיזה דפים הם עברו, על מה הם לחצו ועוד ועוד ועוד? |
![]() |
![]() |
# 37 | |
חבר על
|
ציטוט:
זה כל מה שאתר אחר אוסף עלייך בד"כ, הדפדפן שאתה משתמש בו והאייפי, זה שהיא מתרגמת את הלחיצות שלך ותזוזות העכבר לסרטון על גבי האתר שלי, זה לא חוקי? איך בדיוק? אם מה שמפריע לך זה העניין שגולש לא יודע את זה, אני אוסיף את זה עוד רגע לבלוג, יש לך טענות\הערות נוספות לעניין?
![]() |
![]() |
# 38 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
זה קצת מכוון לאתרים פרטיים אם מדובר כמובן בהקלטות מסויימות ולא בסטסטיסטיקות ספציפיות. |
|
![]() |
![]() |
# 39 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%...99%D7%95%D7%AA |
|
![]() |
![]() |
# 40 | |
חבר על
|
ציטוט:
[איך לא חשבתי על זה] סה"כ, המערכת מבצעת את אותו ה"מעקב" כמו שמערכות סטטיסטיקה אחרות עושות, אבל בסרטון על גולשים מסויימים, ומראה את הנתונים בצורה אחרת, "חיה" יותר.. אז נכון, זה קולט את הלחיצות שאתה עושה, אז.. ? עוד דבר, ספקיות אינטרנט, יש להן פחות או יותר את כל הסטוריית הגלישה שלך, וע"פ החוק אסור להן להשתמש במידע לרעתנו, אלא אם יש הוראת בית משפט וכאלה.
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|