![]() |
# 32 |
הוסטסניון
|
תתחדש...
חבר על
|
*לתומי
ומה, היום כבר אסור לצחוק קצת? הרי רשמתי מתחת שאני צוחק.. :S
# 34 |
חבר על
|
חשבתי ויסטה אמורה לחזק את המעבר ללינוקס..
למה קנית רשיונות לXP?
# 35 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
# 36 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
קוד:
What versions of Windows are supported by MUI? MUI was introduced in the Windows 2000 timeframe and is available for: Windows 2000 Professional Windows 2000 Server Family - often implemented in a Terminal Services environment Windows XP Professional Windows XP for Tablet PC Windows Server 2003 Family Windows XP Embedded http://www.microsoft.com/globaldev/D....mspx#MUIques1 |
|
![]() |
# 37 | ||
Авторитет
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 38 |
חבר וותיק
|
יש לי רישיון ל98 עוד מהמחשב הישן.
רישיון לWindows XP Home Edition של המחשב הנייד של אחותי עוד רישיון Home מהמחשב הנייח שלה ולי יש Home מקורי גם, רק חבל שאני משתמש בVista Home Basic פרוץ ;X (גם לפני הVista היה לי Windows XP Professional SP2 פרוץ כי אני שונא Home, לא יכול לסבול דבר כזה) אה ותתחדש ![]() |
![]() |
# 39 |
משתמש - היכל התהילה
|
באמת כמו שעידו אמר, אתה צריך לקנא בנו בזה שאני מוריד את מה שיש לך שם בחינם בלי לשלם אגורה (למתחכמים: על האינטרנט)
![]() ומי שישמע, סה"כ רישיון לוינדוס, לא אוטו, לא חברה, לא בית (עם דגש על בית ![]() בכל אופן, תתחדש
t tc tcp tcp/ip
|
את התגובות מהיוזרים הרגילים אני מקבל באהבה.
יש לי טיפונת בעיה עם התגובות של העסקים כאן שמודיעים בראש חוצות שהם משתמשים בפרוץ... בכל מקרה גם אתכם אני אוהב... (פחות, אבל אוהב)
|
|