|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 |
חבר בקהילה
|
בפועלים לפועלים אין עמלה.
בדוק.
# 32 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
תודה אשמח אבל אם תענה לשאלה שבעריכה.. |
|
![]() |
![]() |
# 33 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
|
![]() |
![]() |
# 34 |
חבר וותיק
|
כן השאלה היא אם לוקחים עמלה?
כי תיראה,אני רוצה להפקיד לחברת אכסון אחת כסף דרך בנק. ליד הבית שלי יש את "בנק הפועלים" עכשיו אני יבוא אליהם נגיד עם 90 שקל מזומן,אני יביא להם פרטי חשבון של בנק פועלים. הם יפקידו פשוט ללא עמלה? ואני יקבל מספר אסמכתא נכון?או שאני יצטרך למלות פרטים שלי? |
![]() |
![]() |
# 35 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
![]() שאל מישהו שפועלים/מפקיד למישהו בפועלים. עכשיו שחידדת את השאלה, בטוח תמצא תשובה. אני יגיד לך מה הכי טוב? אמרת לייד הבית שלך יש פועלים? כנס לבנק תמצא איזה פקיד, תשאל אותו....תציין את כל הפרטים, אני רוצה להפקיד ללקוח בבנק X (פועלים/לאומי וכו') ואני מעוניין לדעת כמה עולה העמלה. |
|
![]() |
![]() |
# 36 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
יש לו מאסטר קארד ופנטיום קארד..חחחח ![]() (הכי מצחיק אותי שבפנטיום קארד אפשר רק תשלום אחד,אז הוא תמיד מסתלבט על המוכרים,הם שואלים אותו כמו תשלומים לעשות לך אדוני?,אז הוא אומר לה 'כמה שאפשר,הכי הרבה תעשי לי בבקשה' חחח ^_^ היא בודקת אפשר רק אחד חחחח) בקיצור,אבל אין קשר בין החשבון של אבא שלי לזה. אני מפקיד במזומן מבנק פועלים לחשבון בנק פועלים,אז מה שאני רוצה לדעת אם אני בא מפקיד מזומן מבנק פועלים לחשבון בנק פועלים,האם הם לוקחים עמלה? שאלה כה פשוטה לא? |
|
![]() |
![]() |
# 37 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
http://www.bankhapoalim.co.il/wps/po...Action#7_0_4MD "טיפול במזומנים (בהפקדה, משיכה, החלפה או פריטה): מצלצלין - לכל 100 מטבעות " |
|
![]() |
![]() |
# 38 |
חבר וותיק
|
אם שתי שקל אני אתמודד
![]() אפשר קישור בבקשה? אשמח ![]() |
![]() |
![]() |
# 39 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
|
![]() |
![]() |
# 40 |
חבר וותיק
|
רושם לי שאני לא יכול להיכנס שם,
אז כאילו לכל 100 שקל 2 וחצי שקל,אשמח אם תיבדוק לי בבקשה ותגיד לי אם זה בטוח יאנו סופית,למה אני לא יכול להיכנס לא יודע למה.. תודה רבה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|