|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
אצלי עובד, 16:01 ותשלם למישהו על קידוד... הטעינה מציקה וקידוד יהיה אחלה. חוץ מיזה עם כמות לקוחות כזאת זאת לא כזאת הוצאה... ותזרז תמרקואי, שנים לוקח לו.
|
![]() |
# 3 |
חבר פורום
|
אבי וברק זה שכתבת טקסט לא אומר שהוא טוב ממליץ לך
להוסיף 300 שקל ולקבל טקסט איכותי לכל האתר שלך זה שאתה לא יודע לכתוב טקסטים ובכל זאת אתה כותב מראה על חוסר משאבים ומוריד מאיכות האתר כי בלי להעליב צורת הכתיבה שלך לא מרשימה קחו הכל כהערה בונה |
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
עם כל הכבוד לחברה, זאת לא חברה שיכולה לזרוק כסף על כל דבר קטן. מספר החברות שיכולות לעשות את זה שמראות נוכחות פה שווה אולי לאחת-שתיים לדעתי (או יותר, לא נכנס לכיס של אף אחד). ובלי להעליב, הצגת את עצמך כקופירייטר - אז דע לך שאתה משווק את עצמך באופן לא טוב עד גרוע וככה לא תמצא עבודה, בטח שלא פה. הייתי רוצה לתת את דעתי הכוללת על האתר מכיוון שמקודם רק הערתי לגבי הקידוד והתכנות. אז ככה, סך הכל אתר די סטנדרטי. אם החלטתם להקים אתר חדש, חבל שלא החלטתם לקחת אותו גם צעד אחד קדימה ברמות התוכן והויזואליות. התוצאה שקיבלתם לדעתי תואמת לשאר החברות כאן פחות או יותר. ממליץ לכם לשפר ולתקן לפי הערות של האנשים באשכול. ובהצלחה ![]()
# 5 |
אחראי קהילה
|
ד"א , עכשיו נזכרתי.
העיצוב הזה היה של חברה אחרת, אני 100 אחוז בטוח. |
![]() |
# 6 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
sheeze, תודה רבה. את כל הביקורות ומנסים לשפר ולהשתפר. gamod, יש דרכים להעביר ביקורת. הדרך שבחרת ממש לא יפה ואף מעליבה. חוץ מזה שכתבת הודעה אחת רשמת עוד אחת באותו תוכן ? ולפי צורת הכתיב שלך פה, אני ממש לא חושב שאתה הוסמכת להיות קופירייטר. |
|
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
אין טעם לכתוב שעה שהאתר עובד\לא עובד, השעה המדוייקת כתובה ליד כל הודעה...
|
![]() |
# 8 |
אחראי קהילה
|
אני בטוח ב100 אחוז אבי, אני לא בא לקטול פה, אני פשוט בטוח אחי.
אני חושב שזה היה לחברה של "עומר", אם אני לא טועה. |
![]() |
# 9 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אני בודק את זה עכשיו... תודה דור. עריכה** העיצוב אכן היה אצל חברה אחרת, שבוע פחות או יותר. תודה דור. אני לא ידעתי על זה עד עכשיו לצערי. ביררתי עם המעצב שאמר לי שכן\= . Last edited by Avi Levi; 14-01-07 at 17:40.. |
|
![]() |
# 10 | ||
חבר על
|
ציטוט:
ציטוט:
שנית, אני אציין את זה עוד הפעם. אני כתבתי את הטקסט שנמצא באיחסון, רייסלרים וכולי, לטקסט שבאודות ותקנון אין לי קשר, אבל בכל מקרה נעלה בקרוב תקנון חדש ואודות, ברק. |
||
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|