|
||||||||||
| הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
|
|
|
# 1 | ||
|
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
למה הוא נתן שירצחו ילדים?! - כדיי שהעם התעורר!! ויחזור בו, מה אתם רוצים את הכל על מגש של כסף? שהוא יתן לכם! יעשה לכם! והעם לא מתעורר, אז באים המכות, ואז אתם מתלוננים ושואלים: למה היתה שואה? למה רצחו ילדים קטנים חפים מפשע? למה? ציטוט:
Last edited by CSite.co.il; 24-12-06 at 17:47.. |
||
|
|
|
# 2 | |
|
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ומי שעשה את השואה היה נוצרי כאלה שמנגדים את כל חוקי אלוהים. עם הוא יהרוג אני אנשים מה יצא לו מי זה? הא? לא היה מי שיאמין בו. |
|
|
|
|
# 3 | |
|
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ילדים נרצחים בגלל שהאלוהים שלכם רוצה? תגיד מה אתם דפוקים?? כמו שכתבתי בהתחלה אתה שאלת את השאלה הזו כדי להתריס ולא כדי לקבל תשובה. אלה הן התשובות שלך אז אני פורש מהוויכוח,אלוהים רוצח ילדים ותינוקות כדי שהעם התעורר אחלה תשובה! |
|
|
|
|
# 4 | |
|
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אנשים שלא שמרו את מצוותיו ואת חוקיו. אני יגיד לך עוד משו' למה קרתה השואה. לפני השואה אז התחילה הדרדרות באמונה של היהודים באלוהים שלהם, התחילו לעבור על חוקיו ולא לשמור אותם. בגלל זה אלוהים הביא להם את המכה, ובזמן המכה מה קרה? כולם פתאום התחילו להתפלל אליו שיציל אותם וכו'. והוא ה=צ=י=ל !-!-! עכשיו, בקשר לששת הימים הסיפור הוא ככה היו באמת הרבה טנקים של האוייב נגד טנקים מעטים שלנו, ששאלו את הגנרל של האויב למה הוא לא תקף כי בשניה הוא היה יכול לכבוש את כל ישראל הוא ענה שהוא ראה מלאך בשמיים שהושיט אליו את ידו וסימן לו לעצור אז הוא לא תקף. עכשיו חכם בלילה יש לי שאלה אלייך. איך זה, שכל השנאה כלפי היהודים כל המאות והאלפי שנים האלו תמיד נשארנו? איך? ואנחנו כאלו מעטים, רק איזה 12 מיליון בכל בעולם בערך א-י-ך ? !-!-! |
|
|
|
|
# 5 | |
|
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
יודע את מי האלוהים הפרסונלי שלך מזכיר לי? את סטאלין, וגם את סדאם חוסיין, שהרג אנשים על ימין ועל שמאל בגלל שהם לא שמעו להוראות שלו. זה האלוהים שאתה רוצה!??!!? מה נסגר איתך בנאדם?! תפסיק להיות מטו***!! (אני מצנזר את עצמי) תפסיק למצוא לכל דבר תירוץ עצמי לדברים שאתה לא יודע! אם אתה לא יודע איך הכל התחיל- בטוח אלוהים עשה את זה!! אם אתה לא יודע איך ניצחנו במלחמת ששת הימים= בטוח!! רק אלוהים שלנו! בואו נתרום צדקה לדוסים כדי שהוא ימשיך לעזור לנו! אם הוא רצח מליוני אנשים במהלך הקרירה הנלוזה שלו עם כל הרבנים הפיקטביים- כי זה מגיע לבני האדם! שימותו! שירצחו! זבלים! הם לא שמעו לאלוהים הקדוש!! צריך לרצוח אותם ולשפוך את הדם שלהם ואז לשרוף את הגופה!! כן כן כן אני מצדיק רצח בשם האלוהים! אם ככה, צריך לרצוח גם אותך. כי בטוח שהיית רוצח כמה הומואים במצעד הגאווה, בגלל שהם המרו את פי האלוהים שלך. אה שכחתי, אנחנו מדינה דמוקרטית, כבר אסור לרצוח בגלל שמישהו עשה משהו נגד האלוהים שלך, אז צריך לקרוא למשטרה לעצור אותך. כי אתה רוצח. זה מה שצריך לומר על אנשים כמוך שמצדיקים רצח עם. תתבייש. |
|
|
|
|
# 6 |
|
Rar.co.il
|
תהיו בריאים, הבנאדם שאל איך התנהלה מלחמת ששת הימים ואתם ניכנסתם לדיון איפה אלוהים היה בשואה.
אם כבר, ניקח את ההנחה שאין אלוהים (משמע האדם הוא לא דבר מיוחד וחשוב ביקום) אז רצח ילדים, נשים, גברים, זקנים (בלי קשר לשואה, בכל עם) זה לא דבר כזה נורא ואיום, סה"כ חיות מפותחות (גם אם יש אלוהים וגם אם אין זה מה שאנחנו). אם תרצח כלב ואם תרצח אדם זה לא כל כך שונה (אז מה אם לאבותיך היה את היכולת להתפתח ליצור תבונתי, אז החלק צריך לסבול בגללך?). הרי יש לי ולך את הרגש הזה (בכל נושא רצח והשמדה) רק בגלל שאיפה שהוא בסולם האבולוציה, עוד בהיותנו חלק מגזע אנושי פרימיטיבי למדי פיתחנו את תחושת המודעות העצמית (תחושת האני) והמודעות לסביבה ולבני מיננו. ושוב אני מזכיר, המשפטים האלה עם התפתחות האדם גופנית ומחשבתית לא היו ציניות מזלזלות. אני באמת מאמין שהאדם ושאר החיות התפתח בשלבים וכך גם היקום שלנו. בכל עניין ששת הימים, מספיק לחפש בגוגל ולקבל מאות אם לא אלפי דפי מידע בנושא.
|
# 7 | |
|
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
שאולי - בן אדם, מה לך נרדם? מה שהבאת פה ועוד אין ספור סיפורים מהתנ"ך - כולם אמת ונכונים והבעיה שלהם שהם לא מאמינים להם כי הם לא היו שם, הבעיה הגדולה היא אמונה, והשאלה הגדולה - למה אתה מאמינים לשואה [הרי לא הייתם שם]? לא שאני מכחיש שואה חס וחלילה, סה"כ אני שואל. הבעיה שאתם זוכרים רק את הדברים הרעים שהקב"ה עשה. |
|
|
|
|
# 8 | |
|
Авторитет
|
התגובות האלה הן רציניות? או שאתם מסתלבטים אחד על השני?
ה' לא עשה את השואה, היטלר עשה אותה ומה שתגידו לא ישנה את העובדה שהוא "עשה" את השואה. ובקשר למלחמת ששת הימים, שכל אחד יאמין במה שהוא רוצה.
|
|
|
# 9 |
|
חבר בקהילה
|
על השאלה הראושנה אני לא אגיב מחשש להתפרצויות עליי.
ממ העולם נוצר* ע"פ התפרצויות גזים. איך האדם נוצר? זה קצת יותר מורכב, אני יכול להרצות לך על זה במשך שעות. |
|
|
|
# 10 | |
|
חבר מתקדם
|
ציטוט:
זה לא מסביר איך העולם נוצר שואלים אותך "איך העולם נוצר?" מה הקשר התפרצויות גזים...אם העולם נוצר מהתפרצויות גזים אז בעצם היה כבר עולם לפני הרי מאיפה באו הגזים? לדעתי השם השם זה הכל חייב להיות משו' שמיימי, כל מה שיש ביקום או ממה שאנחנו חושבים שהוא היקום כולל אנחנו חייב להיווצר על ידי מישהו. ודרך אגב, אותי צריך לרצוח בגלל ההומואים?...אני לא אומר שאני שונא את ההומאים הדעה שלי אומרת שכל אחד יחיה איך שהוא רוצה זה לא ממש מעניין אותי. |
|
|
![]() |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|