|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 |
הוסטסניון
|
עשיר (:
מה אכפת לי מה חז"ל וכל אלה חושבים (: העיקר כסף (:
![]() |
# 32 |
מנהל ראשי בדימוס
|
עשיר עשיר עשיר וצנוע, וכך להנות משתי עולמות, גם אדם פשוט וגם עשיר עשיר עשיר.
|
![]() |
![]() |
# 33 |
Permanently Banned
|
עשיר !!!!!!!
כסף לא קונה אהבה ובריאות אבל עם אני יהיה אדם פשוט יהיה עוד יותר קשה להשיג את הדברים האלו חחחחחח מי לא רוצלה יות עשיר מה אכפת לי מחז"ל יש לי 70 בתנך! מה איזה כאב ראש יכול להיות אם אתה עשיר אמרתה עשיר לא אמרתה אני צריך להשקיע בזה נגיד וביל גייטס השיר לי יורשה אני חיי איך שבא לי מה שבא לי לא אומר לעצמי לא אני יאסוף מכונויות להנאה חחחח אני יקנה לעצמי חוות שרתים ויהרוס שרת שרת עם פטיש יצלם הכל וישלח לכם:P מה הייתי עושה עם הייתי עשיר חחחחחחחחח מה הקטע להיות אדם פשוט נראה לכם אין לכם בעיות דאגות????? תאמת לא בא לי להיות מופרסם בהתחלה זה כיף אבל אחרי זה פפרציח וכל החרא הזה וגם כשאתם זקים מי יכיר אותכם אה? חחח |
![]() |
![]() |
# 34 |
חבר על
|
עשיר מה זה השאלה הזאת
|
![]() |
![]() |
# 35 | |
אחראי פורום
|
להיות עשיר-עשיר עשיר
ציטוט:
![]()
![]() |
# 36 | ||
הוסטסניון
|
ציטוט:
אני מכיר עשירים שכל החיים שלהם זה עסקים אתה לא יכול לההתסדר עם זה אם הם לא יקדישו זמן וראש ואת כל החיים הכסף לא יהיה עדיף סתם אדם פשוט יש כסף כשצריך בלי דאגות בלי חובות של זמן לאף 1 ציטוט:
הם ידעו ואמרו דברים לפני כמה אלפי שנים שגילו אותם רק בזמן האחרון |
||
![]() |
![]() |
# 37 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 38 |
חבר חדש
|
עשיר, בלי ספק.
|
![]() |
![]() |
# 39 |
חבר על
|
אני רוצה להיות אדם פשוט.
יש גם עשירים שאין להם הרבה דאגות (תלוי באופי של העשיר ואורך חייו). אם העשיר רודף כל הזמן אחרי עוד כסף ועוד נכסים אז יש לו דאגות. Last edited by אביחי; 05-10-06 at 20:02.. |
![]() |
![]() |
# 40 |
הוסטסניון
|
אממ יש משפט כזה "עדיף להיות עני ובריא מאשר להיות עשיר וחולה" אני אישית מעדיף להיות בריא ועשיר חחחח...
עקרונית מי שעשיר בצורה בולטת מאוד, גם בצורה טבעית מפורסם מאוד.. אהבה בריאות אלה דברים אחרים, זה לא נוגד אחד את השני. האמת שעם אתה עשיר וחולה אז יש לך כסף לשלם לטיפולים, ולעניים ועשירים יש אותו סיכוי לחלות אפילו לעניים במצב רע מאוד יש סיכוי יותר חמור לחלות. העשירים ביותר, הם יכולים להיות האנשים הפשוטים ביותר, כחו לדוגמא את האדם שמכר את חברתו לאחרונה ב4 מליארד ועשה את העסקה של החיים שלו, כרגע יש לו ביד (אחר מס) 3 מליון דולר, והוא בן-אדם פשוט ונחמד מאוד! חי חיים מרווחים ואממ עם הרבה כסף, אבל הוא בן-אדם פשוט. Last edited by talyigal; 05-10-06 at 20:16.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|