![]() |
# 31 |
Permanently Banned
|
עצוב לשמוע =\
ד"א לא הבנתי ממש ת'קטע עם השרתים של מי השרת הזה בעצם? |
![]() |
# 32 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
ומההתחלה לא משמ אהבתי את העסק תמיד היה משהו וגם ![]() ![]() לא מזמן הייתי אצלך חבר לצערי הבנאדם משחק בפרוץ ומשום מ כתו בכמה שרתים אצלו CLAN SERVER BY זה בטח גם לא אותה אלא סתם מישהו שמנסה להפליל אותך כה? ולפותח האכול כמו שהבנתי שילמתה לחודש אחד 120 ש"ח לשרת משחק תאמין לי אפשר למצוא איכותי יותר ואף זול יותר אז כשאתה נשאר באותה חברה זה איך להגיד לך או שטימטום או שיש לך סיבה או משהו ואף פעם לא הבנתי למה אתם מסננים אנשים כאילו ככה יתקשר 7 פעם ביום עוזר לכם לא מתקשר תענו תגידו את האמת אל תפליצו שקרים השרת לא עובד מישהו פרץ כיבה את ה|SSH מצטער על העיקוב אבל השרת יתוקן שבוע הבא הימים שהשרת מושבט תקבל פציוי אחר התיקון. והלקוח לו מתקשר בשבוע הקרוב ואפילו יותר טוב יש פה מלא אנשים טובים ונחמדים שאפשר לסכם איתם שיאכסנו לקוחות למשך שבוע עד שיתוקן בהצלחה לכולם והמשך חיים טובים |
|
![]() |
# 33 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
# 34 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אבל זה היה איפי שלי של השרת שהייתי מאכסן אצל אייל אני פשוט אמרתי לאייל שישמור לי את איפי והוא נתן אבל בקיצור עזבו מה שאני אמרתי אני ידבר כבר עם אייל.! Last edited by Host-Gaming.co.il; 03-10-06 at 21:35.. |
|
![]() |
# 35 |
הוסטסניון
|
התחילו להיות פה הרבה הודעות לא קשורות, בקצרה לעניין מנור צודק.
השרת שלו לא עובד , וזה זכותו לתת ביקורות על החברה, בקשר לעניין של השרתי משחק. כולם יעבדו היום בשעה 11 וכל השרתים של הפרוץ עברו לחברה אחרת, שזה כולל את מנור . בכל מקרה בשעה 11 הכל יעבוד .
אחראי פורום
|
אי אי אי ניר, מה יהיה איתך? כמה ביקורות רעות עוד אפשר?
ציטוט:
רוצה לשמוע משהו יותר טוב ניר? אהבתי את הקטע של הפריצה..סבבה פרצו...אבל מה? פורצים לשרת? מסדרים!, שולחים אנשים לחווה לבדוק מה הבעיה, לתקן כמה שיותר מהר!. השרת שלכם נפרץ והוא למטה שבוע, רק עכשיו מסדרים? תגיד לי מה איתכם בן אדם! מראה על רמת השירות ועל האחריות שלך כלפי הלקוחות... הקיצר לא יודע מה יהיה בסוף... המשך יום נעים ומקווה שהדיון יגיע על שלומו.
# 37 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ניר לא מומלץ בכלל! |
|
![]() |
# 38 |
חבר בקהילה
|
אני לא יודע מה אתם חושבים.
אבל לי באמת אין שום דבר נגד ניר. השרת שלי קפאה שבועיים. ואז כל השרת שלו לא עבד בערך שבועיים וחצי. ואם הוא רוצה לבוא בקטע של כבוד. אז לי חודש וחצי השרת לא עובד מתוך קהילה של פול אנשים ששואלים אותי ביום מתי השרת יחזור. אני משלם לך באמת מעלו מעבר. אתה חושב שמעניין אותי באמת מה אתה עושה עכשיו? אני מתקשר אתה פאקינג רואה את השיחה שלי ואתה מנתק? אני השכרה כבר חודש שלם מתקשר ממספר חסום בשביל שיענה לי. אני אומר באמת ניר. אין לך כוח לאנשים. אל תקים חברה. וואלה תמכור אותה כבר למישהו רציני שיטפל בה. אבל אל תמשיך לפגוע בים אנשים. ניר החברה שלך לא הכי מקצועית. \\= יש יותר ממך. אתה לא יכול ככה לנתק, לסנן, להתחצף, לקלל ולנזוף על לקוח. 120 ש"ח זה באמת מעלו ומעבר. מקווה שהבנת אני כבר מת שהחברה די תסגר. כי החברה הזאת לא עושה את מה שהיא אמורה לעשות אלה רק ההפך וגרוע מכך.
הוסטסניון
|
מה כל כך קשה להבין שהיתה בעייה בשרת?
רוב השרתי משחק עובדים עכשיו כמו שצריך על שרת אחר, בשרת 120 נדפק ה SSH, לי לא הייה ממש את הזמן ללכת לחווה גם בשבוע הזה היה את יום כיפור, בקיצור כמו שאמרתי השרתים של 120 יחזרו היום בשעה 11 בערך.
|