|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 |
Permanently Banned
|
אני לא בא להגיד ולהתגאות שנותנים לי מכות אני בא אומר איך היה לי היום הראשון של ח'.
|
![]() |
![]() |
# 32 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
לאן הגענו ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 33 |
חבר בקהילה
|
אני בגיל 13 רציתי לכמור לאנשים חבילות פלאנט נענע ב10 ש"ח לחודש.
לא קנו את זה:P |
![]() |
![]() |
# 34 |
Permanently Banned
|
פיכו
![]() הייתי ניכנס באאבב אבא שלו. |
![]() |
![]() |
# 35 |
נשמה של הפורום
|
מערכת סבירה, צחוקים כמו תמיד...יאללה י"ב לסיים עם זההה
# 36 |
תודה על תרומתך.
|
תראה, אם הוא מאיים - תתעלם
אם הוא הפעם מרביץ לך תבוא עם לום ועם כמה חברים ותפתח אותו. תראה אחי אם מאיימים עליי עזוב'תך שטויות תתעלם אם הוא נתן לך אגרוף בעיטה או משו תרביץ לו בחזרה גם אם זה קצת כואב, תזיין אותו. גם אני בכיתה ח', בהתחלה היו כמה שחושבים שיכלו לנצל אותי וזה, בקיצור ניסו אמרתי להם פעם הבאה אתם מקללים או משו אני מזיין אותכם. מאז הם כבר לא מקללים ולא כלום. בכל מקרה אני חזרתי ללימודים ב29 ודווקא היה נחמד להיפגש עם כל החברים וזה..
![]() |
# 37 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קודם הייתי נכנס לו באמאמאמאמאמאמשלווו גם אם הייתי יודע שהייתי מקבל מכות יותר חזקות, הכוונה היא להגן על הכבוד
![]() ![]() תקשיב איזו תיכון מסטול יש לי!! חחח המנהלת הגמדהה עמדה ליד השער ובדקה ילד ילד חח אני בא להכנס היא עושה לי חכה יש תור חחח.. מי שעבר את חוקי התקנון אז היא מחזירה אותו לבית.. מה שיותר מצחיק זה שהיא גמדה כזאת, והיא מכניסה את החולצה לחצאית ומרימה אותה עד לשדיים חח ושהיא צועקת כולם מפחדים ממנה, וגם יש לה שפם ![]() |
![]() |
![]() |
# 38 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
![]() והיא פיצית קטנה כזאת...עם קול יותר מגעיל משל גבר עם אנטרקס. רק צועקת כל הביצפר משקשק. מרוב צעקות היא צרודה (כבר 40 שנה שהיא מנהלת את הביצפר הזה) מזל שאני יכול להשתין עליה עכשיו ולא יקרה לי כלום (תאורטית ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 39 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
קונג פו גם טוב וגם קארטה..
![]() |
# 40 | |
משתמש - היכל התהילה
|