|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
צפה בתוצאות הסקר: מה דרך החיים שלי? | |||
חילוני-הולך לבתי כנסת בחגים ושבתות |
![]() ![]() ![]() ![]() |
22 | 26.19% |
חילוני-עושה מה שבא לי מתי שבא לי |
35 | 41.67% |
דתי-מתפלל כל יום אבל לפעמים חורג |
5 | 5.95% |
דתי-מתפלל יום יום שומר וצוות וכו' |
4 | 4.76% |
דתי-אני חוזר בתשובה |
3 | 3.57% |
חילוני-אני חוזר בשאלה |
3 | 3.57% |
אחר |
12 | 14.29% |
מצביעים: 84. אינך יכול להצביע לסקר הזה |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 |
הוסטסניון
|
מסורתי..
# 32 |
חבר מתקדם
|
חילוני
ולמה רצים פה כ"כ הרבה נושאים על דת? :S
# 33 |
נשמה של הפורום
|
הכי קרוב למסורתי, אז מסורתי
![]()
# 34 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני סיפור מעניין.
אני גדלתי במשפחה של דתיים ( לא מדבר על המסורתיים, אני מדבר על "כבדים". ![]() בכל מקרה, לאחרונה התחלתי להתקרב אל הדת. עדיין לא הגעתי לשלב של לבקר בבית הכנסת או להניח תפילין, אבל אני שומר על כשרות, צם בכיפור, לא אוכל חמץ בפסח וכו'. אני מגדיר את עצמי כ"אחר". |
![]() |
![]() |
# 35 |
חבר מתקדם
|
דתי, חוזר בתשובה - עושה מה שבא לי (בגבולות ההלכה).
מפתיחת מסילת ישרים: "יסוד החסידות ושרש העבודה התמימה הוא - שיתברר ויתאמת אצל האדם מה חובתו בעולמו ולמה צריך שישים מבטו ומגמתו בכל אשר הוא עמל כל ימי חייו. והנה, מה שהורונו חכמינו זכרונם לברכה הוא: שהאדם לא נברא אלא להתענג על ה' ולהנות מזיו שכינתו, שזהו התענוג האמתי והעדון הגדול בכל העדונים שיכולים להמצא " לפני שתקפצו - הייתי חילוני. תאמינו לי, חייתי את כל המסיבות וההטרפות וה"כיפים" וההשתוללויות שתוכלו לחשוב עליהם (ואולי גם אלו שלא חשבתם עליהם) - ואין ... אין כמו שבת בבית עם אשתי והבן שלי. הקדוש ברוך הוא - הטוב והמטיב רוצה רק את טובתו של כל אדם. ומי שזכה להכיר את המתוק מתוק הזה לא יכול לעזוב. ולכל אלו שאמרו ש"מה לעשות, גדלתי חילוני" : לדעתי האישית - אם מישהו רוצה להתקרב ליהדות. קודם כל - שיעשה מה שעושה לו טוב. שלא יתחיל לכפות על עצמו את כל המצוות. אלא שיבחר משהו שמשמח אותו. למי שרוצה סרטים טובים על יהדות "טובה": http://www.altv.co.il http://www.shorashim.info בסוף בע"ה כל עם ישראל יחזור בתשובה. זה רק שאלה של זמן. |
![]() |
![]() |
# 36 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
מי שגודל להיות הומו זה לא מתוך בחירה בדר"כ.. זה משהו שנולדים איתו.. ואני מסורתי - שומר מצוות, קידוש יום שישי, לא מערבב בשר חלב (גם כלים) אבל אני עדיין מכייף. ומי שגזען ומדבר שהוא שונא דתיים אז שיתבייש לעצמו, שונא יהודי!? סליחה אבל מי שיהודי ושונא יהודי (דתי) הוא ממש חרא של אדם, ומי שלא יהודי ושונא יהודי הוא עוד יותר חרא של אדם.. כי זה נקרא הכללה! ושתדעו לכם, מה הייתם עושים בלי הדתיים?... מזמן המס' של הערבים היה עולה על מס' היהודים בארץ ישראל.. הדתיים מאזנים אותנו שהם מולידים מס' רב של ילדים ולא 1-3 ילדים. אתם יכולים לצחוק אבל זה נכון. |
|
![]() |
![]() |
# 37 |
הוסטסניון
|
דתי שומר על כל המצוות. (ועדיין נהנה מהחיים!)
# 38 |
חבר וותיק
|
מסורתי
# 39 |
משתמש - היכל התהילה
|
"אני שונא דתיים" מה אתה גבר? אתה ילד בן 12 שלא יוצא מהבית ולא רואה כלום
מה אתה שונא דתיים ? אני בטוח שאתה חושב שכל בנאדם דתי הוא עם בגדים שחורים ואונס את הילדים שלו כי זה מה שמראים לך ב-YNET ואתה לא יכול לראות משהו אחר . תראה איך זה בצבא ... חצי מהלוחמים שנהרגו במלחמה הזאת הם עם כיפות סרוגות .. אפילו יותר |
![]() |
![]() |
# 40 |
WBD.co.il
|
חילוני, "עושה את מה שבא לי", אוכל כשר.
רק לא הבנתי, מה הקשר גזעני? |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|