|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
שטחי הפלסטינים אינם חלק ממדינת ישראל ולפי חוקי הבסיס כאשר יש שלטון (יש), דגל (יש), משטר (יש), צבא (יש) מדובר במדינה לכל דבר. |
|
![]() |
![]() |
# 32 |
חבר מתקדם
|
כל דבר יכול להראות לך כל דבר , תלוי איך אתה מסתכל על זה.
אנשים כל היום יושבים ומחפשים פרשנויות בתנ"ך למצב ומגיעים לזה. כנ"ל לכל גילוי האסונות האלו התנ"ך. |
![]() |
![]() |
# 33 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 34 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
דבר ראשון אין להם צבא, יש להם רק משטרה (ישראל לא נותנת להקים צבא). דבר שני, כרגע אין להם ממש משטר ובזמן רגיל הוא נשלט ע"י ארגוני טרור. דבר שלישי, עזה היא חלק ממצרים לפי האו"ם, לכן היא לא יכולה להיות מדינה בפני עצמה. עוד: אין להם חשמל משלהם, מים משלהם, נשק משלהם (הם לא משלמים על כלום מזה), לכם גם אם הדברים האחרים היו קיימים- הם לא מדינה.
![]() |
# 35 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
וכמובן שהם מחזיקים בצבא, כנראה שאתה לא מעודכן כמו שאתה חושב. |
|
![]() |
![]() |
# 36 | ||
Rar.co.il
|
ציטוט:
ודבר שני, מקום מסויים שישראל מספקת להם את המים בחינם, חשמל בחינם, תרופות בחינם, נשק בחינם ועוד...הוא לא מדינה עצמאית. כמו כן, אמרת שהשטחים שלהם הם לא שלנו. אז אם הולכים לפי החוק, גם עזה היא לא של ערבים ישראלים אלא של מצרים, לכן שטח מצרים לא יכול להיות מדינה חוץ ממצרים. אין לי מה להתווכח פה, תושבי עזה עצמם לא מחשיבים את עצמם למדינה כל עוד השומרון ושאר השטחים לא נחשבים כמדינת פלסטין, שאם כבר מגיעים לפלסטין גם זה המצאה של היובל האחרון. ובקר ל"צבא" שלהם: הוא לא מגן על גבולות המדינה מכניסת ישראל. אין לו נשק שהוא קונה בעצמו או בעזרת המשטר. הם פועלים רק כנגד אנשים בשטחם. למה זה הופך אותם? משטרה. ציטוט:
אנחנו אלופים במחיקת גיבורים. Last edited by BHXHUI; 21-08-06 at 18:37.. |
||
![]() |
![]() |
# 37 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
- ריבונות - טריטורייה - שלטון (כרגע יש להם מה שמכונה "שלטון בובות") - הסכמה רחבה - משק המקיים עצמו (לא זוכר לי שהם מפיקים חשמל, שואבים מים) - שליטה מוחלטת על בטחון וחוץ
![]() |
# 38 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
ואני בטוח שאם תחפש טוב מאוד בתנ"ך יהיה אפילו רשום משהו על הוסטס,זה פשוט מאגר עצום ובטוח שרשומים שם גם מלא דברים שלא קרו. |
|
![]() |
![]() |
# 39 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
ויש הבדל בין ה"קללה" שהטילו על שרון לבין הצופן התנ"כי. אל רבין נכתב שאלו יהיו שלוש יריות, שזה יהיה בן ישראל וכו... לא סתם מצאו "רבין ירצח". אז אם אתה מחשיב את עצמך כספקן, תחקור...אני ספקן, ספקן גדול מאוד, וזה מה שאני עושה- לא כמו כולם שאומרים סתם דברים ללא ביסוס וללא ידע קודם.
![]() |
# 40 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
התקפה על משתמש? תרשה לי לציין כמה דברים. יש פה מנהלים שמדברים בצורה כזאת חופשי בפורום.. ויותר מזה, מקללים ויורדים על הפורום ועל המשתמשים. להם כמובן לא עושים כלום(המנהלים מבינים אותי), אז למה שלי יעשו משהו? בגלל שאמרתי למישהו שהוא יצא טמבל? אגב, לא אמרת שפרשת(בגללי)? תיארתי לעצמי שתחזור.. ואני גם לא אתפלא אם גלשת דרך משתמש אחר כל הזמן הזה.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|