|
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
מזל טוב!!
בוא תקן לי תמחשב ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
יפה יפה השם משפחה שלך מתחיל ב R או P ?
# 3 | |
Whatever
|
ציטוט:
ובפיינל לא הוצאתי מי יודע מה, הוצאתי 80+ בכל הפיינלים של נט"ע, אני לא מי יודע מה משקיע.
![]() |
# 4 |
Whatever
|
לא שזכור לי
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ואם לא שזכור לך למה ההודעה מחוקה .. ? |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
לא בא לו שידעו את השם שלו זכותו :P
ו80 לפיינל זה טוב +. אנחנו בפיגור בחומר עוד לא היה פיינל עושים בעיות חח =]
# 7 |
חבר וותיק
|
כמה עולה ללמוד את אותו מסלול?
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
הפרוייקט עצמו - לא עולה , זה באים לבתי ספר כל פעם בית ספר אחר ולוקחים ילדים.. אבל בלי קשר לפרוייקט ה A+ עולה כסף לא יודע בדיוק כמה אבל מי שבפרוייקט הפרוייקט מממן לו כי יש תורמים.
![]() |
# 9 |
Permanently Banned
|
מזל טוב
![]() |
![]() |
![]() |
# 10 |
Whatever
|
כמה בלאגן..
A+ מתבצע ללא קשר לשום סמסטר של Cisco Academy. המבחן A+ הוא במרביתו על החומר של ITE1, ועל ההתחלה של CCNA1 מבחינת Networking. עלות המבחן (מועד בודד) היא 200$, כאשר כל מועד נוסף זה גם 200$ כדי לקבל תעודת A+ שלמה צריך לבצע 2 מבחנים: A+ Software A+ Hardware כאשר כל אחד מתמקד בחלק אחר בטכנאות מחשבים. 2 המבחנים כוללים Trubleshooting. כדי ללמוד בצורה נכונה ל A+ צריך לחזור על החומר של ITE1, על המבוא של CCNA1, ולחזור על טבלאות ועוד חומרים לבד שלא קשורים לשום חומר שנלמד במסגרת Cisco Academy ('פרוייקט נט"ע'). את סמסטר 2 של ITE (הידוע בשם: ITE2) הורידו ממערך הלימוד החל משנה שעברה, משמע רק השנה השניה והראשונה של פרוייקט נט"ע למדו ITE2, כל השאר - לאחר ITE1 מתחילים ישר CCNA1. מבחן CCNA חיצוני מתבצע לאחר סיום CCNA1-4 ומעניק תעודת מנהל רשתות מ Cisco. קפיש ?
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|