|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
![]() שלום לכל המשתמשים היקרים,
יש לי תקציב של 8000 ש"ח למחשב חדש ( ![]() אני ממש אבל ממש לא מעוניין לקנות את המחשב החדש מחנות רגילה בגלל שתמיד הם משאירים חיסרון במחשב. אני מעוניין לקחת חלקים ולבנות מחשב ולהזמין אותו ושיבנו לי אותו או שכבר בונים זה לא מעניין אותי. אז מה אני בעצם רוצה? אני רוצה מחשב שלא עובר את ה-7500 ש"ח ושיהיה לו את היכולות הכי טובות שיש במחיר כזה כלומר שיוכל לבצע את המירב. אתה או אתם תציגו את המפרט באשכול זה ואז אני אקח את כל המפרטים יציג אותם באשכול חדש - ולפי התגובות של המשתמשים ועוד אנשים וחברים שלי במציאות אני יוכל לדעת מה הכי שווה - אותו אדם שהציע את המפרט הטוב ביותר (אני ירשום את המשתמשים כדי לא לשכוח) אני יתן לו 500 ש"ח על קח שקנה ואו שהוא הרכיב או שהרכיבו לו את החלקים ועל כך שהוא יבדוק את החלקים שהכל בסדר ויתן לי את המחשב. אז בקיצור: 500 ש"ח על כך ש..: - אתם בונים מחשב עם המפרט המרבי במחיר זה. - אתם בונים את המפרט או שיבנו לכם (לא מעניין אותי כ"כ) אבל במידה שבנו לכם עליכם לבדוק שהכל במקום ולא יהיו בעיות. וזהו 500 ש"ח ישר לכיס, לאחר שאבחר את המשתמש עם המפרט הטוב ביותר הוא בעצם זה שקיבל את ההצעה. לפי דעתי 500 ש"ח זה סכום יפה מאוד כי יש כאלה שאפילו מרכיבים להם את החלקים מראש והם רק בודקים עם הכל טוב. כלומר מי שלמד ויש לו ידע טוב במחשבים מוזמן להוציא הכל החוצה ולעזור לי שיהיה לי מחשב טוב ולעזור לעצמו בכך שירוויח 500 ש"ח. עד 7500 ש"ח (7600 וכו' זה גם בסדר אבל לא להגזים יש גבול.) חבר'ה, המעבד חשוב! - טוב אני לא יגיד לכם מה חשוב אבל אני רוצה מפרט מירבי. ואני גם יודע פחות או יותר במחשבים ברור שממש לא מקצוען אבל אני יודע אז לא לזלזל ויש לי חברים שיעזרו לי עם בחירת המפרט וגם המשתמשים בפורום אני מקווה שיעזרו. אז לפי דעתי שווה לכם (ולי גם) לעשות עסקה זו. ואין אצלי "אני לא רוצה להראות את המפרט", אז אני לא עושה עסקה! יש לי מספיק דרכים לבדוק אם המפרט שווה - אני לא רוצה שמשהו יגיד לי: י "יש לי מפרט מצויין, אבל לא אראה לך אותו כי אז תבנה אותו לבד, ואני מפסיד על כך שחיפשתי והשקעתי מאמץ" בכל עסקה יש סיכון ואין לי דרך להבטיח לכם שום דבר אבל אני לא הייתי ולא ולא אהיה שקרן. וגם אין לי מושג בלבנות ת'דברים האלה אז אין צורך לחשוש אני ומפרט טכני של מחשב זה כמו כלב וחתול. ![]() טוב אני חופר, אז לכל המעוניינים להציג מפרט ותודה רבה לכם! כמובן למי ששאל למה 7500 אם התקציב 8000 אז התשובה לכך פשוטה, זה בגלל ש-500 מזה הולכים למי שעוזר לי עם המפרט ובונה לי ת'מחשב. דרך אגב, זה ברור שלאחר שאני יבחר במפרט של משתמש אז אנחנו נעשה עסקה מסודרת שחס וחלילה שלא יגנוב לי 7500 ש"ח (חחח..אני מתאבד!) ואני לא ישקר אותו. דרך אגב המחשב גם שלי וגם של אבא, ואבא שלי רוצה במחיר הזה מחשב שאין אצלו "בעיות". בשביל מה המחשב? - משחקים כמו GTA, וניד פור ספיד ולפוטושופ מקרומדיה פלאש, וורד (OFFICE 2003) וגלישה באינטרנט כמובן. בקיצור מחשב להרבה דברים. תודה לכם, אלי. Last edited by Homies; 12-08-06 at 21:44.. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|