|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אוי נו באמת...
אף אחד מהצפון לא יגיע לתל אביב ולא ביגלל המצב.. זה רחוק לנו .! |
![]() |
![]() |
# 32 |
חבר וותיק
|
לא.
|
![]() |
![]() |
# 33 |
חבר וותיק
|
לא ,
לא הייתי חושב לבוא אפילו לא בצחוק .
# 34 |
הוסטסניון
|
אולי, אם זה היה קרוב לבית..
|
![]() |
![]() |
# 35 |
חבר פורום
|
לא אפילו בצחוק לא...
|
![]() |
![]() |
# 36 |
הוסטסניון
|
לא חושב..
# 37 |
הוסטסניון
|
א ) אבישי אני זה שעזר לאור להוציא תאבנים
![]() ב ) למי שאמר שהוא מהצפון וקשה לו לבוא אבישי מהצפון אם הוא בא סימן שזה לא ממש קשה לקחת אוטובוס אגד ד ) לאלה שאמרו (אומנם בצחוק) אבל עכשיו רציני לא יהיה שם שום חיסול חשבונות וכדומה מי שחושב שהוא ילך שם מכות הוא יקבל שם מכות ! ה ) המקום הכי טוב זה עזראלי מרכז הארץ אין פיגועים בלי עין רעה טפו פטו טפו ! חב וחלילה שמשון ודלילה והמקום הכי נוח להגיע מכל מקום אפילו תושבי אילת ! יש רכבות אוטובוסים וכדומה ולא לא כי אני גר קרוב אני ממש לא גר קרוב אני גר באור יהודה וצריך אוטובוס כדי להגיע אבל לראשון ומקומות אחרים זה דפוק ו ) תושבי ראשון מי שאמר אם זה בראשון הוא בא ראשון הליכה של 15 ד'ק לתל אביב אז בחיית קחו אוטובוס ז ) באמת שיהיה כייף לעשות תמפגש הבעיה היא שאנשים בהוסטס לא ממש רציניים ופוחדים שיראו אותם חחחחח מזכיר לי עכשיו היינו כל החברה המדריכים של הקייטנה עשינו על האש ראינו איזה חבורה של אנשים יחסית מבוגרים יושבים עם לאפטופ בפארק לאומי רמת גן איזה LOLOOLOL הביאו איתם את הוסטס לא סתם אבל ברצינות היה להם לאפטופים שם עשו לאן שופ בפארק לאומי רמת גן :O ח ) שיהיה לכם לילה טוב יש לי קייטנה ב 6 בבוקר ביי ט ) מת עליכם |
![]() |
![]() |
# 38 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
לא מצאת משהו יותר טוב!? עלק מי שיריב מכות יקבל מכות מזה יהיה WWF מה פורום הוסטס זה פורום ערסים!?!????! אנשים כאלו לא צריכים לבוא בכלל אני הולך לסוע מהצפון עד למרכז בשביל זה ואני מקווה שאחזור הביתה אני לא ילך לזה אם יתברר לי שבאים ערסים!? |
|
![]() |
![]() |
# 39 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() צודק חחח .. |
|
![]() |
![]() |
# 40 | |