|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 | |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
ציטוט:
וגם אם דררו הזה נוכל זה לא מוציא את יאן בסדר כי הוא לא החזיר את הכסף שהוא חייב לבחור.
# 32 |
חבר בקהילה
|
אאא בקשר ל70 ש"ח אני אסביר את הבעיה : הכסף בתהליך העברה רק מה שיאן צריך ללכת לבנק לחתום על זה הוא מסכים להעביר את הכסף וזה כל הסיפור (זה לא שיאן לא רוצה להעביר הבנתם ?) וSTAV אני ממש מצטער על זה ותאמין הכסף שלך יחזור אל תדאג
*עוד משהו : אתם אומרים יאן נוכל יאן זה יאן זה אבל אני כבר עובד איתו 9 חודשים ובכל חודש הוא משלם לי ונותן את מה שמגיע לי כאחראי על כמה דברים בחברה אז בבקשה תפסיקו עם זה ששמעתם שיאן נוכל וזה אם יש מישהו שהוא "עבד" אז כן יש לו זכות לדבר אבל אם רק שמעתם שהוא עשה זה וזה בבקשה זה ממש לא עוזר Last edited by LazerTekk.co.il; 04-07-06 at 11:40.. |
![]() |
# 33 |
חבר על
|
אממ אז אולי תתקשר עליו ותגיד לו להכנס לכאן זה יהייה נחמד
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
אתה רציני?
בתהליך העברה של יותר מחצי שנה??
חבר בקהילה
|
ציטוט:
וסמי אם אתה עדיין עובד בחברה למה אתה אומר לי שיאן הוא שותף שלך ואתה לא מפצה אותי במקומו ואפילו לא מוכן לתת לי פרטיים אישיים עליו חוץ מהפלא שהוא מסנן אותי? |
|
![]() |
# 36 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
חחחחחח איזה חצי שנה כל הסיפור הזה לא כבר 2 חודשים |
|
![]() |
# 37 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
למה הוא לא חידש לי תדומיין מלכתחילה וסיפר לי סיפורים?!?!! שמעו איך זה היה: בהתחלה הוא אמר לי שהוא חידש, נמתין. אחר כך הוא אומר לא יודע למה זה לא מתעדכן! אני חידשתי! אחר כך, חברה קנתה את הדומיין שלי! אחר כך הכל זיוני שכל של איימיילים אני יבדוק את זה. אחר כך כבר ביקשתי ממנו תחזיר לי תכסף, הוא הסכים ונתתי לו פרטי חשבון וזה נמשך עוד כמה חודשים. הוא אמר שזה אמור להתעכב עד מקסימום שבוע כי זה לא מועבר אישית על ידיו ולא קיבלתי שקל וככה זה עד היום מלווה בסינון שיחות! אז סמי למה הוא בכלל לא יכל לחדש לי את הדומיין! למה הוא היה חייב לסבך את כל העניין?! |
|
![]() |
# 38 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
תגיד אתה לא מתבייש לשקר ??!!?!?! הסיפור הזה חצי שנה, ובוא אני יוכיח לך. http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=16812 מה-27.2 זה האשכול הראשון שפירסמתי עליכם! ותוריד שבוע זה 20.2 עברו מאז 5 חודשים! אפילו לא חודשיים הא... יאן הזה הוא פשוט בושה וחרפה |
|
![]() |
# 39 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אם תתקשר בשעות בין 24:00 עד 5:00 הוא יכול לענות כי בשעות אחרות הוא ישן או עובד הוא לא מסנן אותך אני יודע על הסיפור כבר 2 חודשים Last edited by LazerTekk.co.il; 04-07-06 at 11:57.. |
|
![]() |
# 40 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|