|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 | ||
Permanently Banned
|
ציטוט:
![]() ציטוט:
בפריים העליון ה"תפריט" איננו תפריט של ממש. התפריט הזה יכיל קישור בין עברית לאנגלית, קישור לפאנל התמיכה של הלקוח בחברתי וקישור לשליחת אימייל ישיר לתמיכה של EyeSoft. שהו תפריט קבוע שמטרתו היא תמיכה ללקוח. בצד שמאל ישנו התפריט האמיתי והיחידי, הכולל את הכל. בעמודי התוכן ישנו דבר הדומה במעט לרעיון של התפריט שקיים בכל תוכנה ותוכנה: File Edit View וכו', אך הוא מכיל רק את הדברים החשובים. בתפריט הזה גם לא יראו כל הזמן את כל מה שרואים כעט. בעמודים מסויימים לא יופיעו כפתורים מסויימים, הכל בהתאם לפונקציות של אותו העמוד. אם לא הבנתי נכון, אמור לי ! עוד משהו ? כל הערה תוכל לעזור ![]() |
||
![]() |
# 32 |
חבר על
|
אממ נראה ממש יפה ועיצוב מצויין נעים לעין ונוח.
משהו קטן שראיתי שכאשר כותבים מעל 5 תווים ואחרי זה מורידים כמה תווים (שיהיה מתחתח ל 5 תווים) זה לא אומר שיש בעיה. נראה מעולה תמשיך כך!
Permanently Banned
|
ציטוט:
![]() מה שאתה אומר זה בגלל שהוא לא מזהה Backspace (הכפתור מחיקה) כלחיצה (קורה רק בIE). אני אפתור את זה אחר כך. תוקן ![]() ושוב, תודה ![]() Last edited by Eye-Soft; 09-04-06 at 21:49.. |
|
![]() |
# 34 |
חבר על
|
יפה מאוד, כל הכבוד.
אני כבר מחכה לראות את המערכת בשלמותה ![]()
# 35 | |
חבר על
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 36 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
מלבד זאת, המקום המתאים ביותר לדברים שכאלו הוא תפריט עליון קטן. אני לא מבין בדיוק מה הבעיה שלך ? שיש 4 קישורים למעלה ? |
|
![]() |
# 37 |
חבר בקהילה
|
הפאנל יפה מאוד, אבל אל תיסחף יותר מידי.
זה בסך הכל פאנל, התפקיד שלו לנהל את האתר בצורה המהירה, הקלה והנוחה ביותר למשתמש. אל תוסיף כל מיני דברים שהם מיותרים רק בגלל שזה יפה. תעשה את מה שהכרחי. יותר מידי תפריטים ואפשרויות רק יבלבלו את המשתמש, במקום לעזור לו. זו רק עצה כמובן. רן.
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
יקירי, רק דבר אחד, הפאנל נראה מושקע מאוד אבל השם Eye-Soft בשימוש ..
על ידי תת חברה של Ubisoft
# 39 |
Fatal Error
|
הפריע לי מאוד השימוש המוגזם בטיפים ללקוח.
למשל ניקח את דף ה login - למה כשאני עולה על הכפתור צריך להיות כתוב לי "click here to login"? על הכפתור עצמו כתוב login, מכאן שהוא לא משמש לשליחת טילי אטום על איראן אלא לביצוע כניסה למערכת. למה כשאני מקיש 5 תווים המערכת מחזירה לי OK? מה ההיגיון פה? אני לא חושב שמישהו מהצד צריך לדעת מה כמות התווים המינימלית שם בטופס.
Permanently Banned
|
ציטוט:
מה רע ? ככה המשתמש יודע שהסיסמא היא מינימום 5 תווים. ככה המשתמש יודע מה אסור ומה מותר. מזיק זה לא, עוזר זה כן. זה סה"כ כלי עזר ללקוח המכיל מידע ואומר לו האם הכל תקין או לא. במקום לתת רק הערות ומה רע בדבר הזה, אני אשמח לקבל דעה מלאה. במיוחד ממך... ציטוט:
המטרה של המערכת להיות טוטאליטרית. כל המידע נמצא שם, אבל לא כולו נראה לעיין בצורה מידית כדי לא להעמיס על המשתמש. לדוגמא, באזור שאתם לא רואים, ישנו מקום להזנת הKeywords, שם, ברגע שבו תעבור עם העכבר על אזור הכתיבה, יופיע לך "בלון" האומר כי יש להפריד את הKeywords בפסיקים. דבר זה מודיע למשתמש כיצד לבצע את הכל נכון מההתחלה. ללא כל צורך בהוספת המון תמלילים לא נחוצים באתר. או לדוגמא, באווטר, המשתמש יראה תצוגה מקדימה של התמונה. המטרה העיקרית של בלון המידע היא: נתינת כל התוכן על מגש כסף למשתמש בלי לדחוף לו את המגש לגרון.משמע, המידע קיים, אבל הוא לא מופיע כברירת מחדל. רק אם המשתמש ירצה לקבל אותו הוא יקבל. לבחור שאמר שEye-Soft רשום תחת Ubisoft, זה לא נכון. אחד, Ubisoft היא חברת משחקים ומידע אישי אין לה מותג שכזה, שתיים Eye-Soft יהיה שם מתחרה ברמת העיקרון לUbisoft ולא שם של חברת בת. אם תרצה יותר, חפש לך בגוגל Eye-Soft ubisoft. http://www.google.com/search?hs=oOY&...ft&btnG=Search תודיע לי שתמצא משהו ![]() השם היחידי שכולל בתוכו EyeSoft הוא EyeSoft Corp. חברה ישנה שכבר נסגרה. דרך אגב, זה גם לא משנה, מכיוון שאי אפשר להנפיק חברה לתכנות ועיצוב אתרים... |
||
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|