|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
ציטוט:
לי אישית הרבה יותר נוח להכנס לדואר מאשר להכנס לבנק "עויין" (בנק שאין לי חשבון בו) ולעשות את מה שאני צריך לעשות שמה. ל"מזומן בזמן" של שירות הדואר יש עמלה של 15 ש"ח סה"כ, וכל מה שצריך לעשות הוא להשאיר שם מספר תעודת זהות. אלטרנטיבה נוספת למעצבים.
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
חמודי תרגע אלעד !
ניסית להבין את הצד שלו? יש לאלירן עסק מצליח ואני בנתיים רואה רק לקוחות מרוצים שלו תביעה? השאלה מי יפסיד יותר אתה או הוא הרי אתה תקח ע"וד ועוד עלות הגשת תביעה מה תרוויח 500 שקל? אלירן לפי מה שראיתי אתה לא נוכל אולי הייתה אי הבנה מקווה שתסתדרו |
![]() |
# 3 |
משתמש חדש
|
לפי דעתי תגיעו לפשרה דרך שיחת טלפון זוהי הדרך הכי טובה.
בכל זאת אני עדיין חושב שבסיפור הזה אין פה טוב או רע כל הנושא הזה יכל להיווצר אולי מאי הבנה. יתרה מזאת לדעתי אלירן העביר את השיחה במסנג'ר בצורה בוטה אך אלעד הגישה שלך ילדותית באמת כמו שאמרתי לסגור את השיחה בטלפון ולא ליצור פה מהומות כלשהן. יום טוב. |
![]() |
# 4 |
מנהל ראשי בדימוס
|
אלירן לא לא סיפקת לו את העיצוב מכתחילה?
הרי הוא שילם לך לא? |
![]() |
# 5 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
אני חושב שזה סתם מיותר, תסגרו את הכל בטלפון במקום לבוא לפה.
תודה על תרומתך.
|
טוב אז תסגרו את זה בבית משפט לתיקים קטנים,
לחמוד שאמר שזה עולה כסף והכל עו"ד, אין צורך בזה
Permanently Banned
|
חבל מאוד יצא לו שם מאוד טוב
|
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
נראה לי שהאשכול לקראת עבירת הטעם הטוב.
הוסטסניון
|
Eswds
התחייבת לזמן כלשהו? לא עמדת בו מסיבה כלשהי? זכותו לבקש ולקבל את כספו במלואו. זה אבסורד מה שאתה אומר, למה זה אמור לעניין אותו ששבועיים המחשב שלך לא עובד? ואם סתם אין לך עצבים לעבוד על העיצוב שלו, מאיפה לו לדעת באמת שהמחשב שלך התקלקל? אתה מתעסק עם שטויות אלירן, את הלקוח זה לא אמור לעניין והוא לא צריך לקבל יחס כזה מזלזל, גם אם הוא מבקש מבחינתך משהו לא לגיטימי ומשהו לא צודק כלפיך. |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
לדעתי לאף אחד אין זכות לשפוט במיוחד לא זה שהתחיל לקבוע לאלירן מדיניות.
כל עסק עובד לפי המדיניות כל עוד המדיניות לא פוגעת בחוקי המדינה ואני לא ראיתי שלא. אלעד ואלירן קבעו מדיניות ביניהם תנו להם לפתור את זה... אני לא מבין למה שניכם כאלה ילדותיים! תגיעו לפשרה סכום ביניים וזהו... יבגני |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|