|
|
|
|
# 1 | |
|
חבר מתקדם
|
ציטוט:
מה כולכם פה רומני וזה עזבו עדות ושטיות נולדנו בארץ נכון? אנחנו ישראלים, מרוקאי זה ארץ מוצא ואתם לא נולדתם במרוקו (לדוגמה) אז תפסיקו להתנהג כאילו אתם נציגי העדה שלכם בארץ דרך אגב לא כולם פה יהודים, אני למשל בכנסיית השטן |
|
|
|
|
# 2 |
|
חבר וותיק
|
מרוקאי !
|
# 3 |
|
מנהל לשעבר - תודה על תרומתך
|
מרוקאי , משני הצדדים.
|
|
|
|
# 4 |
|
חבר מתקדם
|
שאני לא רואה שוב שאתה פוגע בזכויות של מישהו. אני לא מעודד אנשים פלסטינאים - אבל אני לא רואה שתפגע בהם בצורה של פורום. חבל שתקבל אזהרה - ראה הוזהרת!
הייתם רוצים! אשכנזי. פולני ולפני כמה זמן גילתי שיש לי חלק קטן רוסי סבתא שלי כמה דורות בארץ כבר דרך אגב
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL
|
|
|
|
# 5 |
|
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
תנחשו?
שאני מתעצבן - אין מי שיעצור אותי. שאני מתעצבן אני לא פועל ב"עצבים" אני עוצר וחושב מה לעשות - אבל בכל זאת אף אחד לא יעצור בעדי. ניחשתם נכון, מרוקאי. ורגע? למי יש את התשומת לב הזאת? את הרחמנות הזאת? ואת האוהבה ולמידת החיים? והקוסקוס הכי טעים שיש - לאיזה עדה? ניחשתם מאוד נכון, אני מרוקאי ודינוזאור. או לפחות דינוזאר שהייתי קטן, לא הייתי יודע לומר "טוניסאי" אז אמרתי דינוזאור אז מה אני? מרוקאי ודינוזאור |
|
|
|
# 6 | |
|
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
דינוזאור חמוד ![]() |
|
|
|