|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
לא הבטחתי לאף אחד,שום דבר! אמרתי שאני כרגע עובד על פאוור רייסלר! שום דבר יותר מזה!!! אגב דור,אני לימדתי אותך מא' עד ת',מה לא עשיתי? עזרתי לף,אפילו נתתי לך את העיצוב של מאסטר-סרב(שבזמנו עלה לי 180 ש"ח),רק שתהיה מרוצה! אין לי יותר מה להגיד. מבחינתי הנושא הזה גמור,רק תתחבר למסנג'ר אני אתן לך את הפרטים-וגמרנו!
![]() |
# 32 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
אני מסכים לריב אבל בלי לקלל.
דברו כמו אנשים תרבותיים, אם כבר רבים תריבו אבל בלי לקלל. נערכו הודעות+חולקו אזהרות. גם ככה האשכול הזה הפך לספאם אחד גדול. |
![]() |
# 33 |
חבר וותיק
|
חבל לשמוע.
מנהל לשעבר - תודה על תרומתך
|
שי לא כזה,
תפסיקו עם השטויות. אני ביקשתי ממנו דומין במחיר זול רצה לתת לי אותו בחינם, בסוף לא הייתי צריך את הדומין אבל הכוונה שלו היתה טובה . אחלה בן אדם . |
![]() |
# 35 |
חבר וותיק
|
תשמו מה בסוף,
אני מדבר עם בעל הפורום שדור ביקש את דומיין בשבילו. ומה אני שומע, שהוא לא צריך את הדומיין,ושדור נתן לו אחסון במקום זה. אני עכשיו סתם "זרקתי" 50 ש"ח. דור תודיע לי דברים כאלה. אם אתה בכל זאת רוצה את הדומיין,תפנה אליי.
# 36 |
חבר וותיק
|
וואלה דור , אני מכיר את שניכם מצויין
אבל יצאת .. איך אני יגיד "חרא" . אתה יודע ששי לא בורח , אתה יודע שאני תמיד יוכל לעזור לך ולו ... מה אני יגיד לך דור.. תיהיה בריא תחשוב על זה קצת , איך מבאסים בנאדם ככה . הוא לא חסם אותך או משהו אתה יכול לדבר איתו אישית
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אני חשוב שהגיע הזמן להנהלה להתעורר.!!!! ציטוט:
זה שזה עניי פרטי שלך זה אנחנו בטוח אבל הוא בא ונתן דעת עליך וזו דבר לגיטימי לחלוטין. |
||
![]() |
# 38 | |
חסום
|
ציטוט:
שעה אחרי שהוא אמר לי שהוא שלח כסף הוא קיבל את השרת אז אל תזיין לי בשכל עכשיו. אני רואה השקרים פה זה גם שי ביחד עם החברים שלו ... |
|
![]() |
# 39 | |
Whatever
|
ציטוט:
מה אכפת לך לאיזו מטרה הדומיינים? זה ממש לא עניינך.
# 40 |
Permanently Banned
|
עם כל הטענות הללו על שי אני חושב ששי לא צודק.
בכל זאת מצד אחד אני מתחיל להאמין לשי, אבל כל אחד יכול לפתח פה משלו אז אולי יש לו פה שהוא סתם עובד על אנשים. אני לא קשור לזה. לא רוצה להתערב, שיהיה לכם יום טוב! |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|