|
||||||||||
| הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
|
# 31 |
|
חבר מתקדם
|
סבא רבא שלי היה רב גדול, איש מסתורי.. הוא כתב ספר, שעוזר לאנשים לנבא את העתיד, אבא שלי ראה את הספר ובדק על עצמו, ומה שהיה אכן היה נכון, זה ספר ממש מסתורי, הוא כתוב בכתב רש"י..
אפשר לבדוק שם.. |
|
|
|
# 32 | |
|
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
השואה, הייתה לפני קצת יותר מ 50 שנה, נכון ? היום מכחישים את השואה, וגם הרבה מאמינים שהיא לא הייתה. התנ"ך, היה לפני קצת יותר מ 1000 שנה, נכון ? לא מכחישים אותו עד היום, כל הנצרות גם מבוססת על היהדות, גם ישו עצמו היה יהודי, הנוצרים מאמינים שאלוקים העביר להם את התורה החדשה בגלל שהוא "התייאש" מהיהודים. אני אישית שמעתי סיפורים מאנשיים שהיו במצבים שנהרסו להם החיים, ובדרכים כאלו התאוששו מהר מאוד. |
|
|
|
|
# 33 |
|
חבר בקהילה
|
תקראו חברים את ההודעה הזאת.
לפני כ'מספר ימים הייתי בהרצאה של הרב אמנון יצחק (הגיע אלינו לשיכון בראשון) אז בכל אופן הוא אמר שבקרוב יהיה אסון גדול אם אנשים לא יתחילו להשתנות ולחזור בתשובה ולהתחזק בתורה הרבה רבנים והרבה אנשים דתיים וחזקים בתורה אומרים שיקרה בזמן הקרוב דבר רע לכל היהודים ואני מאמין שזה גם יקרה כי פשוט כל היהודים בזמן האחרון רק חוטאים במקום לחזור בתשובה ולכבד את התורה אני בטוח במיליון אחוז שזה נכון וזה אפילו יקרה זה אנשים חזקים מאוד שאפילו אלוהים יכול להתגלות אליהם דרך אגב לאחר ששמעתי שסבא שלי מת במוות קליני והוא ממש ראה את כל המוות והכל את כל המשפט שעושים למעלה אני חייב להגיב לכם שזה ממש נכון עד שלא תעברו מוות קליני לא תאמינו בזה אבל זה פשוט אמיתי יש באמת משפט שם למעלה והולכים או לגן עדן או לגיהנום וממש הכל אמיתי אני מציע לכולם להיזהר ולנסות לחזור בתשובה אפילו לאט לאט לא חייב ישר להיות חרידים וחזקים פשוט לאט אני שבוע הבא הולך לבני ברק לעשות שמה שבת אצל הרב אלבז למי שמכיר אני מנסה כמה שיותר לחזור בתשובה אני כבר הולך עם ציצית (שאמנון יצחק הביא לי) כיפה כל יום שומר שבת והכל (אני נולדתי בבית דתי כל המשפחה שלי שמרה שבת רק אני לא שמרתי) ועכשיו אני באמת מאמין שהכל אמיתי לאחר ששמעתי כל כך הרבה סיפורים ממש אמיתיים וגם מאנשים שאין מצב שישקרו עליי מה איכפת לכם יום אחד בשבוע לא לעשות כלום פשוט לשבת לקרוא או לישון או לא יודע מה העיקר לא לחלל את היום הזה תנסו ותיראה כמה אושר זה יביא לכם במקום להיות כל היום במחשב תפנימו |
|
|
|
# 34 |
|
משתמש - היכל התהילה
|
שמועות........
|
|
|
|
# 35 |
|
חבר פורום
|
אני לא ממש מאמין בזה אבל מה שכן, שמעתי מבן אדם שעבר מוות קליני והחיו אותו, הוא סיפר מה קורה.
אתה עולה ואתה רואה את עצמך שכוב על המיטה בבית החולים ואז יש אור חזק ואתה פתאום מרגיש ממש ממש טוב כל המכרים שלך צועדים לפניך, את ההמשך אני לא יודע. התחלתי להתעניין בזה, אז קראתי על זה היו אנשים עוורים שיכלולתאר את כל מה שהם לבשו ומה היה מסביבם, זה מדהים. |
|
|
|
# 36 | |
|
הוסטסניון
|
ציטוט:
וחי עשה לי טובה... הרבנים (כרגיל) מנסים להחזיר את כולם בתשובה, אני לא מאמין בבול שיט הזה. |
|
|
|
|
# 37 | |
|
משתמש חדש
|
ציטוט:
ואני מסכים איתכם חחח(אני לא מאמין באלוהים בכלל חחח) |
|
|
|
|
# 38 | |
|
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
# 39 | |
|
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
# 40 |
|
חבר וותיק
|
אתה שמעת את זה מהפה שלו?
לדעתי הוא לא אמר את זה ולא שמעתי משום גורם רשמי שהוא אמר את זה.
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
|
![]() |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|