|
||||||||||
| הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
|||||||
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
|
|
|
# 1 |
|
חבר בקהילה
|
סופסוף מבינים מה הולך פה.
אז כמו שאמרתי מקודם אתה יכול להתקשר ללקוח שלך ולבקש ממנו להגיב באשכול זה. תודה. |
|
|
# 2 |
|
חבר על
|
חחחחחחחחחחחח אסף אתה קצת חוצפן אתה יודע??? בגלל שהוא לקוח שלך אתה מנסה להוציא אותו בשם טוב, אם לא נעים לך ממנו אל תגיב פשוט זה הכל!!!
בקשר לדיון, ממש בושה מה שהוא עשה! מקווה שיסתדר לכם העניין הזה.
# 3 | |
|
Permanently Banned
|
ציטוט:
מתי שקניתה את השרת למה לא אמרתה לו איזה מחשב אתה מריץ את השרתים[ככה הייתה בודק את העוצמה של המחשב] והייתה שואל אם אני קונה שרת היה לאגים? וככה הוא היה אומר לך את האמת... |
|
|
|
# 4 |
|
חבר בקהילה
|
הוא הביא לנו את המפרט שרת שלו והמפרט היה טוב לחלוטין.
אין לי מושג אם הוא גם עבד עלינו בזה או לא. אבל מה שאני יודע שכרגע אין לנו שרתים. |
|
|
# 5 | |
|
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
2. השרת לא פועל ביגלל שהוא סד\גר לכם או שיש שוב תקלה? 3. מיפרט של השרת אינו אומר שום דבר כלפי הלקוח |
|
|
|
# 6 |
|
חבר חדש
|
ברור שהמיפרט חשוב!
אם המיפרט הוא כזה: שרת מדגם: Intel® Server Chassis SR1400 מעבד: Intel® Dual Xeon 3.2Ghz CPU 1MB Cache זיכרון פנימי: 2GB ECC DDR דיסק קשיח: 120GB SATA 7200rpm חיבור: קו Mbit1000 שיתופי מערכת הפעלה: Linux - CentOS release 3.4 (לקחתי את זה מלינוקסרב..) אז זה טוב מאוד! אבל אם הוא כזה: שרת מדגם: Intel® Server Chassis SR1400 מעבד: Intel® Dual Xeon 1.7GHZ CPU 1MB Cache זיכרון פנימי: 128MB ECC DDR דיסק קשיח: 40GB SATA 7200rpm חיבור: קו Mbit1000 שיתופי מערכת הפעלה: Linux - CentOS release 3.4 אז אפשר להגיד שזה גרוע וזה משפיע! |
|
|
# 7 | |
|
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
סלרון 1700 עם שרת אחד של 16 שחקנים יחזיק יותר טוב מ DUAL AMD Opteron 250 עם 30 שרתים של 16 |
|
|
|
# 8 | |
|
Permanently Banned
|
ציטוט:
האמת שזה לא קשור לאשכול :qqb009: |
|
|
|