|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 |
Permanently Banned
|
אז אתה אומר שיכול להיות שזה טוב למות?
אם כן למה כתוב בתורה שמי שמתעבד לא עובר לעולם הבא? (כתבתי בשפה שלי...) |
![]() |
![]() |
# 32 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
להתאבד זה לעקוף את החוקים של אלוהים יש הבדל ענק בין למות ולהתאבד |
|
![]() |
![]() |
# 33 |
Permanently Banned
|
מה ההבדל?
פה אלוהים הורג אותך ופה אתה הורג את עצמך... גם לך צריכה להיות זכות בחירה... |
![]() |
![]() |
# 34 |
חבר וותיק
|
בן...בקשר לזה שרק בכדור הארץ שלנו יש חיים,יש לך טעות.
יתכן שבגלקסיות אחרות אשר יש כדור(כוכב) שוא במרחק מאוזן מן השמש של אותה גלקסיה,יתכן ששם יש חיים מכיוון שבכדור שלנו מצב הצבירה של המיים הוא נוזל,ובכוכבים אחרים הוא מוצק(קרח)/אדים. אם אתה לא מבין..תקשר (0509121272) ![]() |
![]() |
![]() |
# 35 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אבל בקצרה...בזכותו אתה בעולם הזה....אך ורק בזכותו... וזכותו להוציא אותך מהעולם הזה אבל מבחינת אלוהים הוא לא מוכן שתתאבד בעצמך .. למה ? אתה לא מסוגל להבין למה...אתה יצור שמישהו אחר יצר ואתה לא מסוגל להבין את הכוונות כמו שילד קטן לא מבין למה ההורים שלו מכריחים אותו ללמוד הכל זז בצרור החיים ולא מפסיק לזוז ודודי...עם כל הטכנולוגיה העצומה שיש לנו מעולם לא היה הוכחה ממשית גם מבחינת המדע.. מבחינת התנ"ך ? יש נושאים שמדברים על זה בתנ"ך לפי התנ"ך קיימים חיים אחרים....שמי יצר ? אלוהים. |
|
![]() |
![]() |
# 36 |
Permanently Banned
|
צודק
גם לי זה לא נשמע הגיוני שאנחנו היחידים ביקום הענק.... |
![]() |
![]() |
# 37 | ||
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אומנם לא טרחת לקרוא את שאר התגובה שלי: ציטוט:
אני אישית מכבד אותך, לא לפי האמונות שלך, אני מכבד אותך כבן אדם. אז אני מבקש ממך לשמור את הדעות שלך לעצמך. כל אדם רשאי להאמין במה שהוא רוצה. ואני יכבד אותך גם תאמין באללה או כל אל אחר... אפילו אם תאמין בשוקולד כאל... באמת שזה לא מפריע לי. יבגני |
||
![]() |
![]() |
# 38 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
הוא יצר את אדם וחווה שאחרי כמו עשרות אלפי שנים זה הגיע ללידה של ההורים שלי והם יצרו אותי אבל נגיד... ואיך אתה יכול לדעת שזה לא המצעה ובכלל בודה או זאוס עשה הכל? |
|
![]() |
![]() |
# 39 |
חבר חדש
|
7 זה מספר טיפולוגי בתנ"ך, הגיוני שיהיה 7.
|
![]() |
![]() |
# 40 | ||
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
רק אני מנסה להסביר לך דבר קטן....אתה קובע בעצמך שאלוהים "הרג" אנשים.... אבל בעצם יכול להיות מיליון סיבות....וזה לא בהכרח דבר רע.... תוכל לקרוא לזה העברה ...בין הגילוגלים תינוק בן יום נפטר ? הרוויח גלגול אני אישית מעדיף להתחזק בדעה הזאת שזה לא דבר רע...מאשר לבכות ולהיות עצוב כל הזמן על האנשים שאיבדתי בכל מקרה את זה רק תדע...בעולם הבא. עד אז ....לא מכריח אותך כלום אבל מקווה שתבין שאתה פשוט לא מסוגל להבין למה אלוהים עושה דברים..אתה לא מספיק חכם בשביל זה ואמרת שאתה לא מאמין באלוהים בגלל שהוא הרג אנשים בשואה וכ'ו...אתה סותר את עצמך מכיוון שאם אתה לא מאמין בו...איך הוא הרג ? ציטוט:
לידיעתך....דינוזארים היו קיימים בתנ"ך ויש מספר פסוקים שמראים את זה אז איך לעזאזל לפי המדע הם היו לפני 100 מיליון שנה ? מכיוון שהיה את תיבת נוח ...השרידים של הדינוזארים והכל נהפכו להיות מאובנים וזה נראה לנו כאילו זה לפני מאות מיליוני שנים.... אם הדינוזארים נכחדו בגלל נגיד אסטוראידים....איך כל שאר החיות לא נכחדו ? ודווקא החזקות מתו ? הדבר היחיד שמסביר את זה , זה המבול מתיבת נוח Last edited by בן.נ.; 22-12-05 at 20:37.. |
||
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|