|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
חחחח.
|
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
![]() חח עשית לי את היום ![]()
# 3 |
הוסטסניון
|
חחחחחחחחחח...חמוד
|
![]() |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
רעיון מעולה , רק שזה לא יפתר מכל ה"גנון " שאתם מכנים אותו כך כי בשעות האלו גם הם ישנים .
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
ציטוט:
:qqb003: |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אפשר לעשות קבוצת משתמשי שהם יהיו משתמשי הגנון של הוסטס חחח.. ואז לתת להם גישות. לדוגמא לחסום להם מילים. לחסום אותם מפורומים כמו ביקורת חברות ועוד כמה.. רעיון טוב לא? אגב אלי ואלון(אני לא בטח שגם אלון)-שהייתם קטנים גם אתם הייתם בגנון. אז גם פה בהוסטס יש כמה ילדים קטנים שצריכים את הגנון של הוסטס. בניהולו של האחד והיחיד אנדרי. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סטלנים .
|
![]() |
![]() |
# 8 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חשבתי שזה אמיתי בהתחלה חחחח עד שהגעתי למטה
![]() חחחחחחחח |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
אני מסכים שהוא לא יהיה חלק "מהמשפחה" הוא כבר חלק מההנהלה
כלל ראשון במשפחה בכל משפחה מוצלחת "להקשיב ולשתף כל אחד" לא זכור לי ש"משפחה" מאושרת וטובה , סוג של אשליה שאתם יוצרים כאן , נותנים עונש כבד כל כך כמו שאתם נותנים. הניסון העלוב והרדוד הזה לעשות משהו טוב ויפה ובדרך לדרוס כמה אנשים, ולעבור על ראשהים ואז לבוא ולהגיד שהנה זה נעשה אנחנו משפחה , כן ממש משפחה , אולי משפחה בזמן משטר טטולטרי [לא רוצה להמשיך את הרמיזות] לך מותר לפתוח כאלה אשכלות מר אלי, אבל לי אסור להגיד מה אני חושב על משתמשים בקהילה הזו. ממש משפחה אלי. אתה אוסר לפרסם ספאם מצד שני מעודד תגובות חסרת ערך, טעם ועניין כדוגמת 90 אחוז המתגובות באשכול הנ"ל זה ממש שיא שפל חדש בשביל ההנהלה פה, כל הכבוד אלי. מדיניות העונשים כאן מוזרה, העונש הוא על התוצאה ולא על המעשה ואינו שילוב של שניהם, אתה מנסה לדחוק משתמשים המכונים על ידכם "גנון" ומצד שני יוצר "גנון" משלך מתי אתה תחליט לצד מי אתה משחק? לסיום, אם הגנון אינו חלק מהמשפחה מה אתה עושה כאן? כל הכבוד ובהצלחה. Last edited by alex; 16-12-05 at 23:15.. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר על
|
חחחחח נחמד מאוד, רעיון טוב, האמנתי לגמריי.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|