|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 21 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
אני ממליץ על CTX יש לי LCD שלהם מעל ל שנתיים וחצי והוא פועל פצצה!
נכון אין לו מהירות של 8MS כי הוא ישן אבל בטח יש להם גם מסכים עם 8MS.. אבל ממש חברה טובה ה CTX האלו למרות שהיא לא מוכרת.. |
![]() |
![]() |
# 22 |
חבר בקהילה
|
ממליץ לך על מסך שקניתי ממש לא מזמן LG 1750SQ אחלה מסך ממש אחלה!
קניתי אותו מכאן במכירה פומבית olsale.co.il ב1400 ש"ח :] והמסך הגיע תוך 4 ימים(לא כולל שבת). בהצלחה :] |
![]() |
![]() |
# 23 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
מסך משו בסט, לא עשה לי בעיה אחת אפילו! מעולה , הקצב ריענון מעולה ויש גם רמקולים קטנים. |
|
![]() |
![]() |
# 25 |
חבר בקהילה
|
תאמין לי שאני לא יודע אם יש לו וזה גם לא עניין אותי :]
העיקר המסך עובד והכל סבבה זה הכי הכי חשוב! |
![]() |
![]() |
# 26 |
משתמש - היכל התהילה
|
קניתי לפני חודשיים בערך , מסך LCD אחרי שהרבה חשבתי ובדקתי.
בהחלט לדעתי עשיתי עיסקה מעולה. SAMSUNG מדגם SyncMaster 730B ללא ספק יספק אותך ! 8ms 17 אינץ' מסך על רמה ! ממליץ לך לקנות אותו בחום רב דביר , אם אתה צריך משהו אתה מוזמן להתקשר אליי לפלאפון (יש לך אותו) או לדבר איתי במסנג'ר. בהצלחה ומקווה שעזרתי , טל (: .
# 27 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
יש לו גם חיבור אנלוגי ודיגיטלי אז זה מעולה וגם מהירות תגובה 8MS. תודה רבה, אני אדבר איתך במסנג'ר ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 28 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
צריך לחשוב על גודל הנקודה , צפיפות הנקודה , צריכת חשמל לנקודה , כוונון תדרים , סנכרון תוך פעולי , ממסר מידע , רוחב פס , מהירות חישוב תצוגתי (IDC) ועוד... שלדעתי חשובים בהרבה מהתזמונים וזה משהו שרק CTX מספקים בטווח המחירים הזה. יש מסכים מקצועיים בטווח המחירים של 10,000 ש"ח +- שיספקו לך הכל (כולל מספר מסכי CTX למטרות תעשיתיות). אם תחפשו באתר CTX תמצאו מספר מסכים (לא בדגמים לצרכן הפשוט) שמספקים תזמונים של 4MS , 2MS ומטה (בהרבה מטה) פשוט מאוד אין על זה דגש רציני למרות שהמחשבה הציברות אומרת שככל שזה מהיר יותר אז המסך יותר טוב , אבל דווקא מסכי CTX הכי מתאימים למשחקים כי רק מתי שמשחקים משחקים כבדים עם CTX מבינים מה זה באמת אומר לשחק משחק עם מסך LCD. Last edited by Eli-Hai; 17-12-05 at 14:41.. |
|
![]() |
![]() |
# 29 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ד"א , המחיר שמוצג באתר , יחסית יקר בהשוואה למחיר שאני קניתי אותו. אני קניתי אותו בפחות. כן , יש לו חיבור דיגיטלי הבעיה אצלי זה שאין לי במחשב יציאה לדיגיטלי. ![]() אז אני מחובר לאנלוגי לצערי. אבל שטויות , רואים מעולה גם ככה. טל.
![]() |
# 30 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
בדיוק רציתי לשאול למה אתה לא מחובר. אין בעיה, שתתחבר נדבר ![]() תודה לכולם ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|