|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 22 |
חבר מתקדם
|
עיצוב באמת משוגע אבל מאוד יפה,
שילוב צבעים מעניין. |
![]() |
![]() |
# 23 |
חבר בקהילה
|
עיצוב מדהים
|
![]() |
![]() |
# 24 |
חבר בקהילה
|
חחח אוקיי .. אתם צודקים
טוב באמת החלטתי להקשיב לתגובות שלכם ואתם יכולים לראות עכשיו באתר, הלכתי על משהו מינימלי והרבה יותר שקט, זה באמת לא מתאים לפורטפוליו .. עזבו, סתם שגעונות שלי D: זה עובר ובא .. חח
# 25 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
מה שעדיין מפריע לי זה התצוגה של העבודות... יש לך המון עבודות, תבחרי רק את הטובות ביותר שאת רוצה להבליט, לא צריך את כולן. והרקע צריך להיות פחות בולט כדי לתת יותר במה לעבודה.
![]() |
# 26 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
היי יובל. עברת מקיצוניות אחת לאחרת.. מינימאלי זה מינימאלי. בכל המובנים.. משהו שקט שכל המטרה שלו זה להציג מינימאליות.. מצד אחד העיצוב שלך תוסס מלא צבעים וחי! מצד שני הוא ריק. יש משהו באמצע. לא עמוד למוות ולא ריק למוות.. כמה רעיונות ועצות: 1. אני מציע שתעיפי את ה"שפריץ" חלב מימין. 2. "תדביקי" דף על הלוח עץ. ממש דף כזה צהוב ממבחברת עם שורות ותלוי עם נעץ. 3. תרשמי על הדף איזו פיסקה שתיים.. אפשר עם הטיה קלה של הדף והטקסט גם כן(אפשר ב CSS לכתוב את הטקסט כאילו הוא על הצד אבל זה מסובך אז תיזהרי עם זה!) 4. דווקא את הדבר הכי חשוב שלך לא השקעת בו- הגלריה! אני אהבתי דווקא את הטאבים מימין בעיצוב המקורי.. תחשבי איך לשלב אותם.. 5. הפוטר כושל. צריך משהו אחר.. אני בעד מעין לוח ירוק ישן של בצפר ועליו מקושקשים הערות משורבטות של אודות אתרים מומלצים וכו.. בגדול את רוצה לשדר פה משהו "חי" משהו עם נעורים.. כי זה מה שאת! את בחורה צעירה עם חיים תוססים.. אז תשדרי את זה.. תעיפי שם באוויר כוסות של שמפניה שיוצאים מהם סוכריות. אבל הכל עם טאקאט! ובצורה מסודרת. אף אחד ךא ימות עם על הלוח תשימי כו שמפנייה(משדר צעירות תוססת ומגניבה, שכן- מתגרה בכולם ומורדת!) לייק על הסגנון, הוא חי וצעיר, איי לייק איט! |
|
![]() |
![]() |
# 27 |
חבר מתקדם
|
עיצוב מדהים, אני אהבתי !
אבל מה הולך עם השרת? חשבתי שכבר הבנת שאת צריכה לעבור למשהו יותר מהיר.. האתר זוחל |
![]() |
![]() |
# 28 |
חבר חדש
|
אהבתי, ממש!
שלחתי לך הודעה בפייסבוק ![]() |
![]() |
![]() |
# 29 |
חבר וותיק
|