|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | |
חסום
|
ציטוט:
להיות רובוט ולהגיד בהצלחה או משפטים כאלה כמו אחלה מבצע.. רק זה תופס כאן? רמת הדיון פה "גבוה" פשוט שלא יאומן.. חאלס נמאס... כל אחד שהצבע של המשתמש שלו קצת מודגש חושב שהוא איזה דמות אלוהית... |
|
![]() |
# 22 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
מה הקשר ? גם בתור משתמש רגיל היתי רושם אותו דבר .. וגם אני לא אוהב שיש 30 תגובות של "שווה 500" "שווה 400" "בהצלחה!" כדי שיגיבו לך גם ככה. אבל זה מעצבן שכולם כל הזמן מנסים לחקור מה יוצא לו מזה, כמה כסף ואיך . |
|
![]() |
# 23 | |
חסום
|
ציטוט:
אני מאוד אהבתי את הרעיון שהוא עשה ופירגנתי מכל הלב זה הכל רק הסברתי שיש ל וראש לעסקי ומה הוא עשה וזה יפה לאלה. אני לא מבין מה אתה מתנפח אז עכשיו הבנת שאתה טועה וזה לא יוריד מכבודך להתנצל. |
|
![]() |
# 24 |
Guest / אורח
|
כל הכבוד אושר, אחלה רעיון..
איל |
![]() |
# 25 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
אני
רוצה D: שם הקבוצה :אני לא רוצה לרשום פה פרטים ![]() מספר שחקנים : שמות של שחקנים : כמה שנים הם משחקים :1-3 פאלפון :0546987559 איימיל :shamir_m@walla.co.il איסיקיו / מסנג'ר :255285673 shamir2005@coolmail.co.il אני מעוניין להשתתף בטורניר תודה רבה אני יגיד לך הכל באייסי או מסן אני מאוד מעוניין להשתתף אני משחק קרוב לשנתיים גם כן החברים שלי חבר שלי משחק CS:S וגם CS1.6 אני חושב נזכה מקום ראשון או שני מקווה :] Last edited by shamir; 14-12-05 at 23:57.. |
![]() |
# 26 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 27 |
הוסטסניון
|
בהצלחה!