|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 2 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
זה גם נוגד את חוקי מדינת ישראל, זה איום, ואיומים יכולים לגרום נזק נפשי כבד יותר, משמע תביעה גדולה יותר. אז אני מציע שתפסיק להיות קטנוני ותתחיל להתבגר. אתה לא שופט ולא עורך דין. יום טוב. |
|
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
שווה את המחיר
![]()
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
חחח בטח
תראו את הבנאדם חי בסרט איזה הליכיים משפטיים ואיזה אבטיח על מה תתבע אותו? שהוא כתב בפורום דמוקטרי שהוא חושב שזה עיצוב חינמי ? איפה חופש המידע והביטוי |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
משמע, הוצאת דיבה . אם היית יודע את חוקי מדינת ישראל, היית יודע שלהוצאת דיבה אין ערך כספי, אלא ערך רגשי וכיוצא בכך, משמע, אני יכול לנקוב באיזה מחיר שאני רוצה (ברור, שהשופט לא יקבל את המחיר הזה ברוב הפעמים) . ואם היית יודע את חוקי הוסטס (שאני הייתי שותף לכתיבתם) היית יודע על מה אני מדבר .
# 6 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
קיצר...את האמירות הגבוהות פה....אתה יכול לספר כמה שבא לך...אני לא ימנע ממך.. בעקרון לתבוע עם פורום זה כמו לתבוע עם לוגים של איי סי קיו...נקודה למחשבה.. |
|
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
לכן, 012, אינטרנט זהב, וכל חברות האינטרנט הגדולות, מחזיקות בלוגי התחברות ואיפיים . הכוונה, נאמר והתחברתי בשעה 3, הגבתי את מה שהגבתי, התנתקתי ב4, ומישהו התחבר, עם האיפי שהיה לי ב3 . הם רואים את זה בלוגים .
# 8 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
בכל מקרה, האשכול הזה כבר עבר את גבול הטעם הטוב והוא לא ממש מעניין. ננעל.
# 9 |
חבר פורום
|
שוב אני חוזר על דבריי
הליכים משפטיים חחחחחחחחחחחחחחחח חזק! |
![]() |
# 10 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
מה אתה מאמין לו חחחח
איזה שטויות ואה ואה אנשים אוכלים פה סרטים |
![]() |