|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
הוסטסניון
|
שלח לי בטעות פעמים ! למחוק
|
![]() |
# 22 |
חבר מתקדם
|
חחחח... גם אני בבה"ד 7.
הבן שושן הזה איש בן איזה 60,סוס חבל על הזמן,ויש לו זיכרון מפחיד. כל יום ראשון הוא והעוזר מהלשן שלו עומדים בפתח ובודקים את כל החיילים. אבל בן שושן מצחיק,פעם עשה לנו מסדר בלי לראות אפילו אם אנחנו צריכים תספורת או לא הוא בא ככה,אתה אתה ואתה הולכים לספר חחחח.. סתם באקראי,בכלל חלק היו עם כובע ואז הוא כזה חושב קצת ממלמל לעצמו ואז אומר אממממ.. טוב גם אתה. לא יודע לי הוא דווקא נראה דיי נחמד ומצחיק. אבל שמעתי שהוא הולך לעזוב את בה"ד 7 מעבירים אותו... |
![]() |
# 23 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני ברגעים אלו ממש עם:
|
|
![]() |
# 24 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
# 25 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
מה אתה עושה שם? |
|
![]() |
# 26 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
# 27 |
הוסטסניון
|
עומרי היו לי יש פטורים הייתה לי שקית עם איזה 12941740379197234 פטורים מתחילת השירות ! היה לי גם כל הריצות ועמידה ושכיבה וחרטה .. אבל לא צריך את זה אחרי הטירונות אז לא המשכתי
היו לי פטור עבודה משרדית עד סוף השירות (ואני בקרבי !) היה לי פטור זקן שיער נעלים מדים שטח ומה שאתה לא רוצה חחח וזה בקרבי ! הייתי משתמש בזה מתי שבא לי ... היום לא בא לי לרדת לשטח ? יאללה אני בבתים חחחח אבל מה בחייים שלי לא הייתי בגימלים 3 שנים בלי גימלים ! |
![]() |
# 28 |
משתמש - היכל התהילה
|
חחחח איזה חדר..
אני סיימתי קורס שהוא מתחיל... חחחח אבל אני מתחיל עוד קורס שם.. ואז נתקע לתמיד בבה"ד חחח |
![]() |
# 29 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
# 30 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
המב"ס תא"ל ולא מקבל חיילים. הסא"ל (אין אל"מ באמצע) אומר לך שהוא נותן רק אחרי פגישה איתו. אתה בא לקבוע פגישה, הוא שואל למה, אתה עונה לו זקן ופתאום הוא עמוס עד 2013. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|