|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 22 |
אושיית הוסטינג
|
דניאל,
ידוע לכל שאליס מחזיקים גם בעורכי דין וגם בחוקרים פרטיים, אבל פשוט מאוד, מי שלא ירשום את השם שלו ב-WHOIS, ומי שלא יזדהה באתר, חוץ מלפרוץ לאתר "ולסחוט" את האדמין, או לשים איזה קוד HTML הזוי שתקבל ממנו רשימת IP ענקית. אין ממש מה לעשות, נצא מנקודת הנחה שלא תובעים את החווה בחו"ל, אגב, ראה מקרה qsubs, איך לעזאזל רן מעורב בזה? הם פשוט תובעים את כל המעורבים, בלי שום קשר.
# 24 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
מבחינתם לתבוע עוד מישהו או לא.. זה סה"כ להכניס עוד שם לרשימת הנתבעים.. לא ביג דיל. |
|
![]() |
![]() |
# 25 |
חבר בקהילה
|
אם אני מתאחסן בחו"ל
ואין פרטים ב WHOIS ובכללי ברשת עליי הם יגיעו אליי? |
![]() |
![]() |
# 27 |
חבר מתקדם
|
דניאל, בעל האתר לא הולך לשלם שלם אחד.
ואם אתה תוהה לעצמך מדוע? - מהסיבה הפשוטה, האתר לא רשום על שמו ואין לאליס שום הוכחה שהאתר שלו! האתר יושב בחו"ל, הדומיין לא על שמו, והם נאחזים בשמועות. ברגע שיש לי אתר שיושב בחו"ל, דומיין שנקנה בצורה אנונימית (לא חסרים מקורות) ואני נוקט באמצעי הגנה בכדי שלא יעלו עלי, אין לאליס את מי לתבוע, והם יכולים ללכת לחפש.. הכי הרבה שהם יעשו זה לחסום את הדומיין, וזה לא יעזור להם, כי זה יהיה משחק של חתול ועכבר כמו שקרנל אמר כבר. הבחור שהם תבעו ביום ראשון מערער על פסק הדין, שילכו לחפש, חובת ההוכחה היא עליהם, הוא לא נלחם בהאם האתר חוקי או לא, הוא נלחם בתביעה לא מוצדקת, מי אמר שהאתר שלו? על מה הם מתבססים? על כלום. |
![]() |
![]() |
# 28 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
יש לי חבר שלא היה מעורב אפילו במשהו רציני סתם איזה שטות קטנה קיצר המשטרה באה בהפתעה לקחה לו את המחשב ועשו עליו חיפוש זה בדיוק מה שאפשר לעשות לבחור ואני מאמין שעל המחשב ימצאו מספיק הוכחות
![]() |
# 29 |
חבר מתקדם
|
Labs, אם הבחור מספיק חכם הוא עובד עם מחשב נייד ודיפ פריז, לא שומר שום דבר מפליל על המחשב ושהמשטרה תלך לחפש.
|
![]() |
![]() |
# 30 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
בשביל לתבוע אותך היום אני אפילו לא צריך עילה, בטח שאני לא צריך להוכיח שום דבר.. הדבר היחיד שאני צריך זה להוסיף את השם שלך לתביעה.. זה הכול, ואז.. המשחק הוא פשוט, עד שמסירים את השם שלך מהתביעה.. כבר שילמת כמה עשרות אלפי שקלים הוצאות משפט לעו"ד. נכון.. אתה יכול לתבוע חזרה את אליס ולבקש את ההוצאות משפט האלה, התביעה הזו .. תעלה לך עוד כסף, ויכולה להמשך שנים.. בהצלחה. הפתרון הפשוט יותר? לא להסתבך עם החוק. ושוב, שאף אחד לא יגיד שאתרי השיתוף האלה הם "לוחמי חופש", הם סה"כ מנסים לעשות כסף מנושא לא חוקי שהאכיפה עליו מורכבת. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|