|
![]() |
# 1 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
ובכלל, מה ששכחתי. serl-il serv-l שונה לגמרה. סרב ישראל. סרב לייב (למשל). שתי חברות שונות. אתה יודע כמה חברות יש עם סרב? תפסיק לבלבל את השכל. אם כבר אתה תהיה דומה לאחרות. |
|
![]() |
# 2 |
משתמש חדש
|
ובנוסף, הם לא עסק ולא חברה. כך שמס הכנסה לא יכול להכריח אותם לשנות כלום, ועם ההכנסה הגבוהה שלהם הוא גם בטח לא יסתכל לכיוון שלהם.
|
![]() |
# 3 |
משתמש חדש
|
מה הקשר לנסחרת בבורסה או לא? נתתי לך דוגמא, אם הייתי לי גישה לשמות של עסקים יכולתי לתת לך אלפי דוגמאות.
אני לא אתווכח, תעשה מה שאתה חושב. השם שלך לא מוגן בזכויות יוצרים. והעתיד יוכיח את זה (אולי). |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
כמו שאמרו כאן כמה,החברה ממש לא רצינית..
רוב הזמן האתר לא עולה,האתרים שמאוכסנים עלייה לא עולים(רק אתר אחד). |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
אתה ממש חוצפן באמת אני אומר לך תגיד לי אתה קניתה תשם שלך או משהו?.?
כמו שהיה לנו סיפור עם אינטר סארב אתה לא קניתה תשם הזה מותר לכול אחד איזה שם שהוא חושב לנכון בחברה שלו ולא מבין למה זה צריך להיות פה סתם ספאם !! |
![]() |
# 6 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
אתה רוצה להגיד לי שטל חוצפן שהחברה שלו קיימת שנתיים והוא השקיע מעל ומעבר ואתה בא להגיד שהוא חוצפן ????? איפה אתה חי אה ? איפה ? זה שפתח את SERV-L זאת חוצפה , אתה אומר לי שטל חוצפן אתה כזה אינטרסנט רואים שיש לך אינטרס , רואים את זה זה שקוף מאוד . וזה לא ספאם תפסיקו להגיד שזה ספאם כי זה לא ספאם מה אתם רוצים שהמנהלים ינעלו ואז כולם ישבו בשקט ? נמאס כבר מזה שמעתיקים שמות זה נמאס כבר .
# 7 |
אקס מנהל
|
לפותח האשכול:
תגיד לי רגע, אתה לקוח שלהם שאתה קובע שהם לא טובים? אתה יודע שמחר אני יכול לפתוח עסק בשם serv-il ולרשום את השם כסימן רשום ולתבוע אותך על העתקה? אז יש שם שמועתק מהשם שלך, מה לעשות? תחייה עם זה כי אתה לא יכול לעשות כלום. |
![]() |
# 8 |
חבר פורום
|
למקרה שלא הבנתם הפתיחת אשכול לא הייתה בשביל שתטפלו לי בבעיות ממש לא ציפיתי גם...
ציפיתי שתנדו את הבנאדם כדי שמחר לא יקרה לכם משהו דומה על הקטע של ההעתה אני יטפל... ברוך השם יש עורך דין...(במקרה הוא חבר) ואם הוסט לא רוצים לעשות כלום שלא יעשו מה שנקרא אלוהים יתגמל את מי שצריך |
![]() |
# 9 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
אני חושב שהמנהלים ממש רועדים מפחד, עזוב את זה הם לא יעשו כלום. |
|
![]() |
# 10 | |
עסק רשום
|
ציטוט:
הנושא ננעל למנהל הפורום אם תחליט שאין סיבה לנעול תפתח אני חושב שיש גם סיבה לתת הזהרה |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|