|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
משתמש - היכל התהילה
|
תודה רבה חברים
![]()
![]() |
# 22 |
חבר בקהילה
|
נראה טוב!
בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 23 |
חסום
|
פששש אהבתי כל הכבוד א עד ת אהבתי
כל הכבוד על העיצוב והתיכנות אבל האתר לא שימושי. אם היית מוסיף הורדות (למרות שזה לא חוקי) D: אז אני בטוח שהיו לך 5000 כניסות ייחודיות ביום |
![]() |
![]() |
# 24 |
משתמש - היכל התהילה
|
בעתיד הכל יהיה... ולשם שינוי חוקי.. לא אתר שיסגר מחר מחרתיים
![]()
![]() |
# 25 |
חבר בקהילה
|
נראה מצויין. בהצלחה!
|
![]() |
![]() |
# 26 |
חסום
|
|
![]() |
![]() |
# 27 |
חבר בקהילה
|
יפה מאוד בהצלחה :]
|
![]() |
![]() |
# 28 |
משתמש - היכל התהילה
|
מאגר השירים יחסית קטן, חפשתי כמה שירים ולא מצאתי, אני מניח שזה בגלל שהאתר עדיין בחיתוליו.
בכל מקרה, אני לא יודע איך ההשוואה הזאת עדיין לא נעשתה אבל האתר מזכיר בטירוף את שירונט. זה הדבר הראשון שחשבתי עליו כשראיתי את הלוגו שפרסמת פה ועוד יותר שנכנסתי לאתר. אם אתה רוצה להשתתף בתחרות תציע משהו ייחודי... כרגע אני מרגיש כאילו אני נמצא בשירונט עם סקין כתום\שחור\לבן
# 29 |
משתמש - היכל התהילה
|
שירונט לא מציע לגולשים רבע ממה שאנחנו מציעים. אומנם יש לו שירים שלאט לאט יהיו גם אצלנו.. אתר חדש אם מאות אלפי שירים בארץ קצת קשה לעשות את זה בחודש חודשיים... אבל בכל אופן אצלנו, אנו משתדלים להשים לכל השירים את הקליפים שלהם.
אם מצאת שירים שלא קיימים, אתה תמיד יכול לבקש / להוסיף אותם כמשתמש רשום ואנו נודה לך על כך. תודה רבה על התגובה! ![]()
![]() |
# 30 |
משתמש - היכל התהילה
|
הקטע של ההוספות והבקשות הולך טוב מבחינה סטיסטית בינתיים?
אני רואה את עצמי בתור גולש ממצומע באתר שלך, כמישהו שמחפש בעיקר מילים לשירים ולעיתים מידע על אמנים. אם אני לא מוצא משהו באתר אחד אני בדרך כלל ניגש לשני ולא נרשם לאתר רק כדי לבקש שיעלו את המילים. זה תהליך שלוקח זמן וכשיש אלטרנטיבות אחרות הולכים עליהן. ומה יש לך להציע שאין בשירונט\MP3MUSIC? לא מצאתי משהו שיש לך ולהם אין
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|