|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
זה עיצוב CSS פשוט... מה כל כך מיוחד בו שהוא מתאים למטרה? אני בימים אלה עובד על עיצוב חדש, אני אציג אותו ואולי אז אני יצליח להעביר את המסר של עיצוב שמתאים למטרה!.
![]() |
# 22 |
חסום
|
אם העיצוב שלו על הפנים, אז מה שלך? כי שלו פי 10 או אפילו פי 20 יותר יפה משלך(אין פה השוואה, שלך גם לא טוב לקידוד וגם נראה מכוער בטירוף).
|
![]() |
![]() |
# 23 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אבל זו המטרה. הוא פשוט והוא נותן את מה שהגולש מחפש בצורה הכי פשוטה. ברגע שהאתר מתבסס מבחינת תעבורה ולמידה שלי על כל האתר, מין הסתם שאשדרג אוסיף AJAX תפריטים ומצגות דינאמיות, אוסיף תגובות לכל וידאו, סקרים וכו המטרה של העיצוב הנוכחי היא מאוד פשוטה : לתת לגולש להכנס ולצפות.
![]() |
# 24 |
משתמש - היכל התהילה
|
אדי עבודה טובה. האתר נראה טוב, נקי לעיין ובהחלט מספק לגולש את התכנים אם כי הייתי משפר קצת את הבלוקים יש איזשהו אי סדר בעיניים.
ובנוגע לבחור שפירסם את האתר שלו או יותר נכון דחף אותו. רד מהעץ, האתר שלך בשפל המדרגה הן מבחינת קוד, ועיצוב. אדי מעצב הרבה שנים הוא עשה עבודות שאם הוא יציג אותם פה, הוא ימחק אותך וזה שהוא לא עשה מעיד על הבן אדם. זה שתדחוף את האתר שלך בכל מקום, לא יביא לך גולשים להפך.. עלול להכפיש את השם שאתה מנסה לבנות ומעבר לזה, נגיד וזה יביא לך גולשים... כמה? 2-3 לחיצות כי דחפת אותו בפוסט?.. ועזוב את זה, 99.9% מהקישורים אצלך לא עובדים.. אז אני לא מבין במה אתה מתגאה פה. אדי, עבודה טובה. והמון בהצלחה! אם אתה צריך משהו, אתה יודע איפה למצוא אותי
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|