|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חבר בקהילה
|
יש לך שם בעיה אחי
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Too many connections in /home/file2net/domains/file2net.com/public_html/libs/adodb/drivers/adodb-mysql.inc.php on line 358 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/file2net/domains/file2net.com/public_html/libs/adodb/drivers/adodb-mysql.inc.php:358) in /home/file2net/domains/file2net.com/public_html/index.php on line 11 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/file2net/domains/file2net.com/public_html/libs/adodb/drivers/adodb-mysql.inc.php:358) in /home/file2net/domains/file2net.com/public_html/index.php on line 120 |
![]() |
![]() |
# 22 |
חבר על
|
תודה לכולם, אנו מתחילים בקרוב בהכנסת תכנים לאתר, אתם מוזמנים להצטרף, תוך כדי מתן קרדיט לאתר שלכם בתיאור.
יש עוד מישהו עם הבעיה הזו? נסה למחוק קוקיז ולהכנס מחדש. |
![]() |
![]() |
# 23 |
חבר מתקדם
|
כבר אמרתי זאת מקודם, שנה בדחיפות את צבעי מודעות האדסנס, זה נראה שוועה.
למה הוספת אחרי שהגבתי עוד פרסומת ? אם המודל שלך הוא רווח מפרסומות אז תתחיל לקדם כי אתר כזה לא מתפשט מפה לפה - אחרי הכל זה לא בלוג. גם עכשיו הסרגל בצהוב למעלה חדש - מכוער ולא מתאים. |
![]() |
![]() |
# 24 |
תודה על תרומתך.
|
נראה מצויין, בהצלחה
![]() |
![]() |
![]() |
# 25 |
חבר על
|
תודה רבה,
אני אבחן כמה סגנונות אדסנס בניסיון להבליט שם את הפירסום. ולא, לא הוספתי אף פרסומות מאז שהאתר עלה (אכן, יש בו מספיק) אתם יודעים אבל מה באמת משגע אותי? איך יכול להיות שאני נותן שירות חינם, וישר, 5 קבצי PHP מועלים בניסיון לפרוץ לי לאתר ולהפיל אותו. אני לא מבין למה אנשים חייבים להיות כאלו מעפנים, הלוואי והיה מישהו רציני בארץ שמטפל בזה ושכולם היו מנותקים מהאינטרנט! ממש מגעיל, לא רוצה להגיד ישראלי כי יכול להיות שגם בעולם זה קיים. מילא, תהיו האקרים, תודיעו לפני לבעל האתר "היי אני בנאדם פרטי/חברה, אנחנו בודקים פרצות אבטחה במטרה להביא אותן לידיעתך תמורת תשלום... וכו' וכו'", ככה אני עשיתי, למה צריך להיות בנאדם רע? |
![]() |
![]() |
# 28 |
חבר חדש
|
נחמד מאוד , אהבתי...
עיצוב קומפקטי ונחמד. מערכת שימושית ומהירה |
![]() |
![]() |
# 29 |
חבר בקהילה
|
נראה אתר עם פוטנציאל ממש טוב!
איך תרגמת אותו לכל כך הרבה שפות? |
![]() |
![]() |
# 30 |
חבר מתקדם
|
להאקרים אין זמן לפרוץ לאתרים, Belive me.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|